Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΠΕΡΙ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ......

Αν κρίνουμε από το έντονο ύφος της Ρεσπέντζας κάποιο σοβαρό ρουφιανοεπεισόδειο συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί. Θα ήταν καλύτερα να έχουμε ενημερωθεί με ένα mail για να ξέρουμε τι μας γίνεται και από που να φυλαχτούμε.
Αφού λοιπόν δεν ξέρουμε τι γίνεται θα ενδιατρίψουμε γενικά (και ειδικά) περί ρουφιανιάς.
Η ρουφιανιά είναι το ίδιο άθλια και αποτρόπαια πράξη από όπου και αν προέρχεται, όπου και αν κατευθύνεται. Είναι το ίδιο αν αφορά εμάς τους ίδιους ή τους φίλους μας με το να αφορά τους άλλους ή τους αντιπάλους μας.
Το "ρουφιάνα" ως βρισιά ήταν και είναι χειρότερο από το "πουτάνα".
Τι λέτε: Δεν είναι ρουφιανιά όταν καταδίδονται "μιάσματα"; Ήταν "μικρή" ρουφιανιά όταν καταδίδονταν κομμουνιστές; Ήταν "θεμιτή" ρουφιανιά όταν.....
καταδίδονταν ομοφυλόφιλοι ή Εβραίοι; Και για το σήμερα τι λέτε: Είναι δικαιολογημένη η ρουφιανιά σε βάρος των "σύγχρονων μιασμάτων" των βουλευτών;
Και για να τα κάνουμε πιό λιανά:
Πριν από δύο μήνες βγήκε στο "πρώτο θέμα" του κ. Θέμου Αναστασιάδη (αυτός δεν είναι ρουφιάνος, είναι απλά "κομιστής") ένα δημοσίευμα σε βάρος ενός βουλευτή, αποδεδειγμένα πλέον, στημμένο και πληρωμένο από άλλον βουλευτή. Το "άρθρο" δεν περιείχε μόνο ρουφιανιά αλλά και βαρειά συκοφαντία, ύβρεις και προσβολές ενώ "προετοιμάσθηκε" με διαρρήξεις, κλοπή και απόπειρα εμπρησμού. Αναπαράχθηκε στο ηλεκτρονικό "πρώτο θέμα" και φυσικά στο zoogla.gr του κ. Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.
Το "άρθρο" περπάτησε με ψιθύρους αλλά και στην μπλογκόσφαιρα του νομού. Η ρουφιανιά όταν αναπαράγεται είναι απλά ρουφιανιά ...από δεύτερο χέρι.
Δεν εννοούμε σε καμμία περίπτωση την Ρεσπέντζα ή τον Προβοκάτορα. Αυτοί το έβγαλαν πολύ προσεκτικά και δίνοντας την σωστή διάσταση του εσωκομματικού μαχαιρώματος.
Υπήρξαν άλλοι "πρωτοπόροι" πρόθυμοι χαφιέδες έγκαιρα ενημερωμένοι από την "πηγή".
Η ρουφιανιά όταν παρουσιάζεται σαν "ενημέρωση" ή όταν επενδύεται με "σεβασμό στον αναγνώστη" είναι το ίδιο σιχαμερή.


Ο απέναντι
  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

kai esy ti zori travas gia ton lafazani... giati koptese toso polu??