Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η ΟΝΝΕΔ για τις δηλώσεις Μπουτάρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  Ως Χαλκιδιώτες καλούμε τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης να ανακαλέσει δημόσια, τον απαράδεκτο χαρακτηρισμό εις βάρος του τόπου μας. Επίσης, να του επισημάνουμε πως οι έξι συν την Θεσσαλονίκη νομοί που αποτελούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, δεν συγχωνεύτηκαν στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης όπως υπονόησε. Προφανώς και η πόλη της Θεσσαλονίκης είναι το διοικητικό κέντρο της Κεντρικής Μακεδονίας και το μεγάλο αστικό κέντρο της Βορείου Ελλάδας. Άλλωστε, πολλοί από εμάς την θεωρούμε πόλη μας. Άλλοι σπουδάζουν, εργάζονται, ζουν...
μόνιμα ή την επισκέπτονται καθημερινά. Η σχέση είναι στενή και αμοιβαία. Τα υπέρ και τα κατά της σχέσης αυτής τα γνωρίζουμε όλοι. Είναι περιττό, να συζητάμε για κοινά συμφέροντα και συνεργασία, πράγματα δεδομένα και στον πιο απλό νου. Είμαστε βέβαιοι πως ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν εκφράζει το κοινό αίσθημα των συμπολιτών του.
Τέλος, θεωρούμε πως δεν αρμόζει σε αιρετό μέλος της ΠΕΔΚΜ και ΚΕΔΕ να τοποθετείτε με τέτοιον τρόπο, αλλά και σε αιρετό άρχοντα γενικότερα. Ως ‘’ κ…..παιδα’’ και εμείς μιάς και καταγόμαστε από το υπέροχο ’’κ….χώρι’’ να δηλώσουμε πώς θα περιμέναμε στήριξη σε όσα διεκδικούμε από έναν άρχοντα που χιλιάδες συνδημότες του έχουν περιουσίες στην περιοχή μας, και όχι απαξίωση. Μας είναι αρκετή ήδη η απαξίωση από το κράτος εδώ και δεκαετίες.

Από το Γραφείο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: