Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η Ν. ΣΥΡΙΖΑ του νομού για το τέλος ακινήτων

e mail SYRIZA logo gr. tipou.jpg
 Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής, χαιρετίζει το μεγάλο κίνημα των πολιτών και στο νομό μας, που εναντιώνονται στο εκβιαστικό και παράνομο χαράτσι ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις πρωτοβουλίες πολιτών κάθε δήμου που δίνουν την μάχη υπεράσπισης της κοινωνίας από την εξαθλίωση και την φτώχεια που εντείνεται με αυτό το βάρβαρο και απάνθρωπο μέτρο.
Καλούμε τους πολίτες της ...
Χαλκιδικής, είτε πλήρωσαν είτε όχι το χαράτσι και τους εργαζόμενους τεχνικούς τους ΔΕΗ να βρεθούμε όλοι, δυναμικά αλληλέγγυοι με τους συνανθρώπους μας, που τα όρια της εξαθλίωσής τους αγγίζουν τα όρια του κινδύνου για την ίδια τους την ζωή. Οι γειτονιές, οι σύλλογοι, οι δήμοι, το Εργατικό Κέντρο, η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής, τα κόμματα, όλες οι δυνάμεις της κοινωνίας, πρέπει να ορθώσουμε άμεσα, ένα τοίχος δυναμικής αντίστασης στη βαρβαρότητα και να απαιτήσουμε να μην γίνει καμία διακοπή σε κανένα σπίτι και καμία επιχείρηση.

Καλούμε τους προϊσταμένους και τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς της εταιρίας και της κυβέρνησης γιατί και οι ίδιοι εκτός από άνθρωποι είναι και θύματα αυτής της απάνθρωπης  πολιτικής. Σε αντίθετη περίπτωση, η απάντησή μας θα είναι δυναμικότατη και τότε ο κάθε ένας, ας αναλάβει και το κόστος των επιλογών του.

Εφιστούμε την προσοχή προς την δοτή κυβέρνηση, ότι η θρυαλλίδα της κοινωνικής έκρηξης με αφορμή τις διακοπές ρεύματος, είναι σε σημείο, πολύ επικίνδυνο και καλά θα κάνουν να προσέχουν.

Πολίτες της Χαλκιδικής,
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!



Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: