Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

«Το μόνο που είδα ήταν μια σκιά» - Συντετριμμένος ο 24χρονος που παρέσυρε τον Θ. Αγγελόπουλο

-ε φορούσε φωσφορούχο γιλέκο ο σκηνοθέτης σύμφωνα με τον ειδικό φρουρό
- «Λυπάμαι πολύ για το θάνατο του Θ. Αγγελόπουλου» είπε
- «Δεν έτρεχα, αλλά στο σημείο δεν έχει καλό φωτισμό» κατέθεσε στον Εισαγγελέα Πειραιά
- Αύριο στις 16:00 στο Α' Νεκροταφείο, δημοσία δαπάνη, η κηδεία του.

«Το μόνο που είδα ήταν μια σκιά. Δεν έφταιγα εγώ. Λυπάμαι». Συντετριμμένος ο νεαρός ειδικός φρουρός που ...παρέσυρε τον Θ. Αγγελόπουλο κατέθεσε για το μοιραίο τροχαίο.

Ο 24χρονος βρέθηκε την Τετάρτη στην Εισαγγελία Πειραιά για να καταθέσει σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στον περιφερειακό της Δραπετσώνας, που κόστισε τη ζωή στον μεγάλο Έλληνα σκηνοθέτη.

«Δεν έτρεχα, αλλά είχε κακό φωτισμό. Το μόνο που είδα ήταν μια σκιά. Δεν έφταιγα», είπε ο νεαρός άνδρας, που παρέσυρε με το μηχανάκι του τον Θ. Αγγελόπουλο, τραυματίζοντας τον σοβαρά, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, βυθίζοντας στο πένθος την Ελλάδα και όχι μόνο.

Όπως κατέθεσε ο 24χρονος, δεν είδε τον Θ. Αγγελόπουλο γιατί δε φορούσε φωσφορούχο γιλέκο, όπως τα υπόλοιπα μέλη του συνεργείου, ενώ πέρασε, σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, πάνω από το προστατευτικό κιγκλίδωμα και επιχείρησε να διασχίσει το δρόμο.

«Λυπάμαι πολύ για τον θάνατο του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου, δεν έφταιγα για το τροχαίο», είπε συντετριμμένος ο 24χρονος.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=118505&catid=3

Δεν υπάρχουν σχόλια: