Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

K. Σκανδαλίδης: Εκλογή Αρχηγού τώρα...

Να συγκαλέσει άμεσα ο Παπανδρέου την Κ.Ο. και να εκλεγεί από εκεί ο πρόεδρός της...
Ο Κώστας Σκανδαλίδης μετά τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή, ανέβασε πριν από λίγη ώρα στη προσωπική του ιστοσελίδα της εξής δήλωση:
Δυστυχώς οι επισημάνσεις που...
έκανα στο Εθνικό Συμβούλιο για τον πολιτικό χρόνο που τρέχει αμείλικτος και το έργο που οφείλουμε να φέρουμε σε πέρας ως παράταξη εθνικής ευθύνης, τόσο σε ότι αφορά στην ολόπλευρη στήριξη της Κυβέρνησης όσο και σε ότι αφορά στην ανασύνταξη του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνονται με τα χθεσινά γεγονότα στη Βουλή.
Η Κυβέρνηση και η χώρα δεν μπορούν να περιμένουν τις εσωτερικές μας διαδικασίες. Οι αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου είναι για τον καθένα μας σεβαστές αλλά εξαρτώνται καταλυτικά από τις εξελίξεις που είναι αβέβαιες και καταιγιστικές.
Η χθεσινή μέρα έδειξε ότι υπάρχει κενό ηγεσίας και πολιτικής διεύθυνσης στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, το όργανο που κατ' εξοχήν είναι επιφορτισμένο με την καθημερινή στήριξη της Κυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του οφείλει να συγκαλέσει άμεσα την Κοινοβουλευτική Ομάδα για να συζητήσει τη διάταξη μάχης και τους στόχους και να εκλέξει τον Πρόεδρό της. Είναι αδιανόητο οι βουλευτές μας να μην αντιμετωπίζουν συντεταγμένα τα πολύ βαρύτερα και κρισιμότερα καθήκοντα που προμηνύονται της αμέσως επόμενες μέρες.
Εξυπακούεται ότι η εκλογή του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι ανεξάρτητη από τις δρομολογημένες διαδικασίες εκλογής του Προέδρου του Κινήματος.... 

 http://nonews-news.blogspot.com/2012/01/k_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: