Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Μπουτάρη


Προς
Δήμαρχο Θεσσαλονίκης  
κ. Ιωάννη Μπουτάρη
Β. Γεωργίου 1
ΤΚ 54640 Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την δήλωση σας για την Χαλκιδική σας καλώ να ανακαλέσετε δημόσια. Η σχέση Θεσσαλονίκης-Χαλκιδικής προφανώς και είναι στενή αλλά και....
αμοιβαία. Η πόλη της Θεσσαλονίκης αποτελεί κέντρο για την Βόρεια Ελλάδα και έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Έδρας ενός διοικητικού οργάνου αποτελούμενου από επτά νομούς. Τα συμφέροντα μας είναι κοινά αλλά και η συνεργασία μας αναγκαία. Σας υπενθυμίζω ότι η Χαλκιδική προσφέρει πολλά περισσότερα στον κρατικό κορβανά, σε σχέση με ότι το κράτος της προσφέρει.
Επίσης, σας υπενθυμίζω πώς είστε μέλος του Δ. Σ. της Π. Ε. Δ. Κ. Μ. και της Κ. Ε. Δ. Ε. όργανα στα οποία λογικά εργάζεστε για τα συμφέροντα των Δήμων όλης της χώρας. Θα ήταν προτιμότερο ως Δήμαρχος της διοικητικής έδρας της Π. Κ. Μ. να συμβάλλεται στα όσα η Χαλκιδική διεκδικεί και δικαιούται, όταν άλλοι προορισμοί νοτιότερα της Μακεδονίας χρίζουν καλύτερης αντιμετώπισης. Η Χαλκιδική κερδίζει από την Θεσσαλονίκη, όσα και η Θεσσαλονίκη από την Χαλκιδική. Εφόσον, εσείς την θεωρείτε επίνειο σας και κ…….ρι, θα μου επιτρέψετε να θεωρήσω πως μας αποκαλείτε και κ……….δα, εφόσον κατοικούμε στο κ……..ρι αυτό.
Ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας
Δαμιανός Ηλ. Ιορδανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: