Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Κοπή βασιλόπιτας

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012, η προγραμματισμένη συνεστίαση και η κοπή της βασιλόπιτας της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Χαλκιδικής.
Μέλη εκπαιδευτικοί και φίλοι, ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών – προστατών της παιδείας και των γραμμάτων, αντάλλαξαν τις... ευχές για ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και τα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα με τη βοήθεια και του ζεστού πατσά από μοσχαροκεφαλή!

Φυσικά παραδοσιακά δεν έλειψαν και οι συζητήσεις για τα επίκαιρα θέματα που βασανίζουν τη Δ/θμια Εκπ/ση και ειδικότερα την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση.
Στο επίκεντρο πάντα η δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος των εκπαιδευτικών μέσα από όλα τα πρόσφατα μέτρα αναφορικά με τις μειώσεις – περικοπές, εφαρμογή μισθολογίου – βαθμολογίου, χαράτσια, φορομπηχτικές επιδρομές, επιθέσεις σε ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό, καθώς και όλο αυτό συνολικά το περιβάλλον, όπως έχει δημιουργηθεί και έχει διαμορφώσει εργασιακές σχέσεις με χαρακτηριστικά μεσαίωνα.
Το φλουρί της βασιλόπιτας ανέδειξε τυχερό της χρονιάς τον εκπαιδευτικό Φλώρο Ιωάννη που κέρδισε μια τριήμερη εκδρομή (μεταφορά, διαμονή και ημιδιατροφή) στο Sandanski Βουλγαρίας προσφορά του ταξιδιωτικού πρακτορείου Moudania Tours.
Ακολούθησε η ολοκλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με την κλήρωση συνολικά 47 δώρων. Αναζητούνται οι τυχεροί – κάτοχοι των λαχνών με αριθμούς 27, 32, 104, 147, 205, 224, 226, 277 και 325, οι οποίοι πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Οργανωτικό Γραμματέα της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Χαλκιδικής Παπαβασιλείου Γεώργιο (τηλ 6977521260) για την παραλαβή των δώρων τους.
Να ευχαριστήσουμε θερμά τα καταστήματα – επιχειρήσεις των Ν. Μουδανιών: ΑΝΑΝΙΑΣ ΠΑΣΣΑΛΗΣ & ΣΙΑ, VICKO, ΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΔΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΠΑΝΤΑΚΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΕΛΕΝΗ, ΣΑΦΡΑΝ, ΜΑΡΙΑΝΘΗ UNDERWEAR, ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ/ ΣΑΚΑΛΗ, U, ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΑΜΑΣΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, TELIS SPORT, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΥΛΙΓΚΑΣ, ΑΦΟΙ ΤΣΑΡΟΥΧΑ Ο.Ε., BOUDOIR ΖΟΦΙΑ ΤΥΡΧΑΝΙΔΟΥ, CAFÉ MORETO ΚΑΡΑΦΕΥΓΑΣ, THE BIG ONE, ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ ΕΝΔΥΣΗ, ΠΑΝΙΣΧΑΚΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ, ΚΑΒΑ ΟΜΗΡΟΣ, ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ, EUROMANIA, ΚΑΤΟΓΛΟΥ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ, ΓΙΑΝΝΙΚΗ ΜΑΡΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΤOURS, ΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΖΕΛΙΝΟ, CAFÉ LA MER, ΤΑΜΑΡΑ, ΓΙΑΝΤΑΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, AMSTERDAM ΠΟΔΗΛΑΤΑ, S/M ΓΑΛΑΞΙΑΣ και ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ για την προσφορά των δώρων που κληρώθηκαν.
Ακόμη, να ευχαριστήσουμε και όλους όσους παραβρέθηκαν τιμώντας μας με την παρουσία τους.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: