Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Νέα ρουκέτα Χρυσοχοίδη;"Κλήθηκα να υπογράψω το Μνημόνιο με το πιστόλι στον κρόταφο"

Μπορεί να μην έγινε πάλι παγκόσμιο trend στο Twitter, όμως η φράση του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη: "Κληθήκαμε να υπογράψουμε με το πιστόλι στον κρόταφο", γράφει κι αυτή την δική της ιστορία.
Ο κ.Χρυσοχοϊδης με ακόμα μια τηλεοπτική εμφάνιση σε πρωινή εκπομπή προσπάθησε να εξηγήσει τι κρύβεται πίσω από την περίφημη φράση "Δεν διάβασα το Μνημόνιο".
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του....
Mega ο υπουργός Ανάπτυξης είπε; «Λογοδοτώ με δράση και ευθύνη, δεν λιποτακτώ. Γνώριζα τις βασικές κατευθύνσεις» είπε, σημειώνοντας ότι δεν γνώριζε αναλυτικά το περιεχόμενο των 2.200 σελίδων του Μνημονίου.
«Χρειάζεται ένα πολιτικό σύστημα που θα υπηρετεί την αλήθεια και τη δικαιοσύνη» είπε επίσης, σημειώνοντας ότι θα κερδίσει τη μάχη που δίνει ώστε να αλλάξει το πολιτικό σύστημα.
«Ο καθένας έχει μια πορεία. Όποιος αμφισβητεί τη δική μου πορεία να το καταθέσει» τόνισε, δηλώνοντας ότι δεν τον αφορά η συζήτηση που γίνεται για πιθανή διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ.
«Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε μείνει λίγοι. Άλλος ένας λιγότερος...» είπε.
«Αγωνίζομαι κάθε μέρα να κάνω τη δουλειά μου και στη δουλειά μου είμαι πετυχημένος. Αυτό που έπρεπε να κάνω, και στην παρούσα κυβέρνηση και στην προηγούμενη, στο σύνολό του το έκανα και με το παραπάνω», σημείωσε.
Ισχυρίστηκε, ακόμα, ότι κλήθηκε να υπογράψει «με το πιστόλι στον κρόταφο» και λίγους μήνες μετά βρέθηκε στην ίδια θέση.
Υποστήριξε, επίσης, ότι γνωρίζει ότι ταράζει τα νερά ενός πεθαμένου πολιτικού συστήματος. «Χρειάζεται ένα πολιτικό σύστημα που θα υπηρετεί την αλήθεια και τη δικαιοσύνη» τόνισε, σημειώνοντας ότι θα κερδίσει τη μάχη που δίνει ώστε να αλλάξει το πολιτικό σύστημα.
Είπε, ακόμα, ότι δεν είναι τυχοδιώκτης ώστε να ρίχνει βάρη στους άλλους και παίρνει τις ευθύνες μόνος του, ενώ διερωτήθηκε εάν λάλησε αυτός που είπε να λογοδοτήσει ή αυτοί που είπαν ότι όλα έγιναν καλά, όταν το ΠΑΣΟΚ είναι πέμπτο κόμμα, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση.



newsit.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: