Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη πασίγνωστος σκηνοθέτης για «ψάρεμα» ανηλίκων!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της σύλληψης πασίγνωστου σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται πως «ψάρευε» ανήλικους μέσω Facebook!
Όλα ξεκίνησαν όταν η εισαγγελέας που εποπτεύει στο ίδρυμα για ορφανά παιδιά στο Λεκανοπέδιο Αττικής, αντελήφθη πως κάτι δεν πάει καλά με κάποια ....από αυτά, μιας και τα «έπιασε» να έχουν περίεργες συνομιλίες στο Facebook με ένα άγνωστο άτομο.

Αμέσως, ειδοποίησε την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία και ξεκίνησε έρευνες για το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί, δημιούργησαν ένα προφίλ-παγίδα στο Facebook, μέσω του οποίου άρχισαν να συνομιλούν με τον σκηνοθέτη, εμφανιζόμενοι ως ανήλικοι από το εν λόγω ίδρυμα.

Ο ίδιος «τσίμπησε» το δόλωμα και άρχισε να υπόσχεται στο ανήλικο αγόρι -με το οποίο νόμιζε ότι συνομιλούσε-, δώρα χρήματα αλλά και μεγάλη σταδιοδρομία σε θέατρο και τηλεόραση. Με μια όμως προϋπόθεση. Να υπακούσει στις σεξουαλικές του προτάσεις άνευ όρων.

Αμέσως, με το που έγινε η ανήθικη πρόταση στον αστυνομικό που χειριζόταν το ψεύτικο προφίλ, ο σκηνοθέτης συνελήφθη μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Στην κατοικία του, βρέθηκε σοκαριστικό υλικό από την ερωτική του επαφή με τέσσερα ανήλικα αγόρια, τα οποία επίσης είχε γνωρίσει στο Facebook.

Παράλληλα, στην κατοχή του βρέθηκε υλικό με πολλά αρχεία παιδικής πορνογραφίας, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί  δικογραφία εναντίον του.

Να σημειώσουμε, πως ο πασίγνωστος σκηνοθέτης έχει αναλάβει πολλές θεατρικές παραστάσεις αλλά και τηλεοπτικά σίριαλ με μεγάλη τηλεθέαση.
star.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν αναφερεται το ονομα