Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Αποτρόπαιο: Προσλάμβανε γυναίκες υπάλληλους για να τις βιάζει

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η απίστευτη ιστορία που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστές έναν 46χρονο δραπέτη φυλακών και ανυποψιάστες γυναίκες που ζητούσαν δουλειά και βρίσκονταν τελικά να πέφτουν θύματα βιασμού από τον υποτιθέμενο εργοδότη τους.

Το σχέδιο του αδίστακτου δραπέτη ήταν....
καλά οργανωμένο. Τοιχοκολλούσε αγγελίες σε δρόμους της Αθήνας και όπως ισχυριζόταν προσέφερε εργασία. Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά ερχόταν σε τηλεφωνική επαφή με τα ανυποψίαστα θύματά του που αγωνιούσαν να βρουν μία δουλειά, σε τόσο δύσκολους καιρούς.

Στη διάρκεια της συνάντησης έπειθε τις κοπέλες να επιβιβαστούν στο φορτηγό του και τις οδηγούσε σε ερημική περιοχή στο Σκαραμαγκά. Εκεί με την απειλή μαχαιριού και τη χρήση βίας, ασελγούσε σε βάρος τους.

Ο 46χρονος συνελήφθη στο Βοτανικό από αστυνομικούς του ΑΤ Χαϊδαρίου, ενώ έπειτα από έρευνα εξιχνιάσθηκαν δύο τέτοιες περιπτώσεις το τελευταίο 10ήμερο.

Ο δράστης είχε κλέψει επίσης δύο φορτηγά από την Καλλιθέα και τη Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με τις αρχές είχε παραβιάσει 10ήμερη τακτική άδεια από τις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου ήταν έγκλειστος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κλοπές, απάτες, επιταγές και άλλα αδικήματα.

star.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: