Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Μηχανογραφικά μετά την ανακοίνωση βαθμολογιών

Μηχανογραφικά μετά την ανακοίνωση βαθμολογιών Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών θα καταθέσουν τα μηχανογραφικά δελτία οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως διαβεβαίωσε χθες η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών θα καταθέσουν....
τα μηχανογραφικά δελτία οι φετινοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως διαβεβαίωσε χθες η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου. Η υφυπουργός Παιδείας προανήγγειλε μάλιστα ορισμένες βελτιώσεις προς όφελος των μαθητών στο νέο μηχανογραφικό, ενώ για την απόφαση του υπουργείου να αρχίσουν οι εξετάσεις όσο το δυνατόν αργότερα, το δικαιολόγησε προκειμένου, όπως είπε, «να μην κλείσουν τα λύκεια και τα γυμνάσια σχεδόν αμέσως μετά το Πάσχα, όπως δυστυχώς γινόταν μέχρι σήμερα». Αναφορικά με τον αριθμό των εισακτέων, τόνισε ότι θα ανακοινωθεί εγκαίρως, ενώ για το νέο εξεταστικό, είπε ότι είμαστε στην τελική επεξεργασία .
Κατά τα λοιπά, όσον αφορά σε διαμαρτυρίες ορισμένων καθηγητών για τον προγραμματισμό των εξετάσεων για τα ΕΠΑΛ (επειδή θα συμπίπτουν ορισμένες ημερομηνίες των ενδοσχολικών και των ειδικών εξετάσεων), δεν τίθεται θέμα, καθώς το υπουργείο είχε διευκρινίσει ήδη από την Κυριακή ότι «όσοι υποψήφιοι συμμετάσχουν σε κάποιο ειδικό μάθημα και γι' αυτό τον λόγο απουσιάσουν δικαιολογημένα από τις ενδοσχολικές τους εξετάσεις, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις επαναληπτικές ενδοσχολικές εξετάσεις του Ιουνίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτιστεί από το Λύκειό τους»
ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: