Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Βοσκός... μεγαλοοφειλέτης ζει σε καλύβα!

Χρωστάει εκατομμύρια στο κράτος αλλά ζει... σε καλύβα! Ο λόγος για έναν πολύτεκνο βοσκό από το Ρουκάνι, ο οποίος φιγουράρει στο Νο 200 της "μαύρης" λίστας με τους μεγαλοοφειλέτες.
Ο 65χρονος Στέλιος Παρασύρης από το Ρουκάνι καταρρίπτει το "μύθο" των Ελλήνων μεγαλοοφειλετών, οι οποίοι δήθεν θα κλείσουν τις "μαύρες" τρύπες του κρατικού ταμείου.

Ο άνδρας κάποτε .....εισέπραξε παράνομα χρήματα από την επιστροφή ΦΠΑ από πλαστά τιμολόγια, έπεσε στην "τσιμπίδα" του νόμου, του επιβλήθηκε ένα ιλιγγιώδες ποσό ως πρόστιμο, κι έκτοτε ζει φτωχικά, βλέποντας το χρέος του ολοένα να αυξάνεται...


Ο Στέλιος Παρασύρης, πατέρας πέντε και παππούς 13 παιδιών, ήταν ένας από τους πολλούς Κρητικούς που είχαν βρει τον τρόπο να "αρμέγουν" το κράτος. Πριν από 15 χρόνια, με πλαστά τιμολόγια, εισέπραξε, από κοινού με άλλα άτομα με τα οποία δρούσε, 30 εκατ. δραχμές.


Σε έλεγχο που διενεργήθηκε τότε, εντοπίστηκε η παρανομία, και στον 50χρονο, τότε, βοσκό, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 4.581.150,56 ευρώ, ποσό που με τις προσαυξήσεις άγγιξε τα 6,214,675 ευρώ, ενώ σήμερα κατέχει μία θέση στη λίστα των Ελλήνων μεγαλοοφειλετών, με οφειλή που έχει φτάσει το ποσό των 10.796.226,06 ευρώ. 


Διαβάστε περισσότερα στο
http://www.cretalive.gr/new/72625/crete/O_xupolitos_..._megaloofeiletis_apo_to_Roukani

Δεν υπάρχουν σχόλια: