Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Εντεκάδα και βάλε ενδιαφερομένων για τη λίστα της Ν.Δ. Χαλκιδικής

cholomontas.blogspot.com
Εντεκάδα συμπληρώνουν μέχρι στιγμής οι ενδιαφερόμενοι ή φερόμενοι ως ενδιαφερόμενοι για τη λίστα της Ν.Δ. στη Χαλκιδική. Το ενδιαφέρον αυτή τη φορά, μιας και πάντα μας έβγαιναν πολλοί εδώ στη Χαλκιδική οι γαλάζιοι "ενδιαφερόμενοι", είναι ότι έχουμε και νέα πρόσωπα.
Πέρα, λοιπόν, από τον ενεργεία βουλευτή και μοναδικό σίγουρο στο ψηφοδέλτιο, Γιώργο Βαγιωνά, έχουμε και λέμε: (ξεκινούμε πρώτα με τα ονόματα που έδωσε ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και σχολιάζουμε)........
Ευθύμης Καρανάσιος, δεύτερος σε ψήφους σήμερα στη Ν.Δ. Χαλκδικής, στον οποίο έχουν πέσει λιτοί και δεμένοι να τον φάνε, αλλά αυτός...
αντέχει!!!  (..θα σας εξηγήσουμε άλλη φορά γιατί θέλουν να τον φάνε και γιατί αυτός αντέχει)
Δημήτρης Πάχτας: Μήτσο, πρόσεχε!
Γεώργιος Γκιλής: Είναι άγνωστο αν κατέθεσε υποψηφιότητα και αν πραγματικά θέλει. Αν υποθέσουμε τώρα ότι μπορεί και να μη τον αφήνουν, ή ότι θα πρέπει να παραιτηθεί από την προεδρία του Επιμελητηρίου που μόλις επανεκλέχθηκε, του βάζουν δύσκολα όσοι μπλέκουν το όνομά του. Τι λέει ο ίδιος για όλα αυτά; Αδιάφορο, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν μπορεί να μαζέψει διακόσιους ψήφους μέσα στα Ν. Μουδανιά.
Δημήτριος Τσούφης: Η εμπλοκή του ονόματός του δυο εξηγήσεις μπορεί να έχει. ΄Η ότι ο Μήτσος έκανε πλάκα στους λοιπούς ενδιαφερόμενους, ή ότι κάποιοι κάνουν πλάκα στο Μήτσο από την Αθήνα.
Όλγα Παπαμέτη: Δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία.
Νίκος Καραμανλής: Παλαιός πολιτευτής, στη Ν.Δ. το 2007.
Ιφιγένεια Κυριακού: Παλαιά πολιτευτής κι αυτή
και συνεχίζουμε:
Γεώργιος Τσιουπλάκης: Γιός του μακαρίτη βουλευτή Κώστα Τσιουπλάκη. Αγνωστος μεταξύ αγνώστων το παλικάρι στη Χαλκιδική, μα αυτά ξεπερνιούνται αν έχεις καλές συστάσεις για την Αθήνα, ...αλλά και από την Αθήνα. Ο πατέρας του μαζί με τον Αντώνη Κομανέντσι – Σαμαρά, ήταν στο ίδιο εσωκομματικό μαντρί του τσέλιγκα της παράταξης «τω καιρώ εκείνο», Ευάγγελου Αβέρωφ.
Γεώργιος Τσανάκας, εκ βορείου Χαλκιδικής, χωρίς περαιτέρω στοιχεία.
Ένας ακόμα, Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής, μάθαμε ότι κατέθεσε αρμοδίως αίτηση στη Συγγρού. Είναι τυπικός και καταθέτει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αίτηση. Δεν θα σας πούμε ποιος είναι. Αμα αυτός κρύβεται δεν φταίμε εμείς που χάνει την λεζάντα.
Τέλος, όπως σας είχαμε γράψει και παλιότερα είναι ένας ακόμα, αυτοδιοικητικός, παρακαλώ, που δεν ξέρουμε αν έκανε ή δεν έκανε αίτηση, αλλά θέλει να του ζητήσει ο ίδιος ο Σαμαράς για να μπει στη λίστα και μάλιστα με ταυτόχρονο τάξιμο ότι θα τον κάνει και Υπουργό. …έτσι λένε στο παζάρι!!!
Αυτά για αρχή με τη Ν.Δ. και έπεται συνέχεια προσεχώς…

Δεν υπάρχουν σχόλια: