Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Μια «ανάσα» από τον εγκέφαλο των συμβολαίων θανάτου

Πολύ κοντά στον εγκέφαλο που οργάνωσε τα τρία μεγάλα συμβόλαια θανάτου των δολοφονηθέντων Μπάμπη Λαζαρίδη, Γεράσιμου Μαυράκη και Αριστοτέλη Γιαγιά είναι οι αστυνομικές αρχές.

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ερευνών, συλλογή και αξιοποίηση πληροφοριών, οι άνδρες της αστυνομίας φαίνεται πως έφτασαν σε έναν επικίνδυνο κακοποιό ο οποίος είχε πάρει την εντολή να εκτελέσει εν ψυχρώ τους τρεις άνδρες, έναντι αδράς αμοιβής…


Ο σκληρός Αλβανός είχε προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του καθώς ήταν ο κατάλληλος να βρει τους μισθωμένους δολοφόνους αλλά και να σχεδιάσει τις επικίνδυνες αποστολές.

Τα ποσά με τα οποία πληρώθηκε ο εγκέφαλος για τα τρία συμβόλαια θανάτου ήταν τεράστια. Αγόρασε πολλά ακίνητα και παντού συστηνόταν ως εισοδηματίας αφού εισέπραττε ενοίκια από τις επενδύσεις του. Μάλιστα τον τελευταίο χρόνο που αισθάνθηκε πως κινδυνεύει, φρόντισε να σβήσει τα ίχνη του και να φύγει υπό άκρα μυστικότητα από την Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να βρουν στοιχεία για τον άνθρωπο που είναι ο συνδετικός κρίκος των τριών δολοφονιών. Ο Αλβανός κακοποιός ποτέ δεν έπιασε όπλο στα χέρια του, ωστόσο ήταν παρόν στα συμβόλαια θανάτου τα οποία και είχε αναλάβει να φέρει εις πέρας.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: