Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκε νεκρός μετά από 10 ημέρες ο 34χρονος καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής


Είχε εξαφανιστεί από τις παραμονές Χριστουγέννων...
Δυστυχώς αυτό που φοβόντουσαν οι συγγενείς του 34χρονου καθηγητή από την Ιτέα έγινε. Ο Δαμιανός Χατζηνικολάου είχε πέσει θύμα τροχαίου, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη του.

Ο 34χρονος καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής, διέμενε στην Περαία Θεσσαλονίκης και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου είχε συναντηθεί με.... συναδέλφους του στο ΕΠΑΛ για τις καθιερωμένες ευχές πριν τις γιορτές και όπως ήταν γνωστό θα αναχωρούσε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιτέα Φωκίδας προκειμένου να περάσει τις γιορτές.


Από τότε δεν έδωσε κανένα σημείο ζωής και οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν την εξαφάνισή του στο Α.Τ. Ιτέας, ενώ ταυτόχρονα έψαχναν παντού για τον 34χρονο.


Δυστυχώς η μοίρα έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι στον Δαμιανό, αφού έπεσε θύμα τροχαίου μόλις είχε φύγει από το σχολείο και συγκεκριμένα στο 2ο χλμ Πλαγαριού-Επανομής.

Το λευκό Seat που οδηγούσε βρέθηκε χθες τουμπαρισμένο από διερχόμενο οδηγό και όπως διαπιστώθηκε, μέσα ήταν νεκρός ο 34χρονος καθηγητής.

Το σημείο που είχε ανατραπεί το αυτοκίνητο δεν φαινόταν από το δρόμο και γι΄αυτό δεν βρέθηκε τόσες ημέρες

Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=46498:----10---34----&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz1iLCLuIAA
Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια: