Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκε νεκρός σε προχωρημένη σήψη 68χρονος στο Πευκοχώρι

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης βρέθηκε σήμερα το πτώμα ενός 68χρονου άνδρα, στο Πευκοχώρι.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του halkidkinews.gr πρόκειται για το πτώμα του άτυχου Χαδούλη Ραμανδάνη 68 χρόνων από το Πευκοχώρι, για τον οποίο είχε σημάνει Silver Alert το πρωί της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2011.


Τότε ο 68χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του, ένα Suzuki Jimny. Πήρε τηλέφωνο με το κινητό του στην.....

κόρη του και ενημέρωσε ότι είχε παγιδευτεί στο αυτοκίνητο του, μετά από τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Χρούσο Παλιουρίου.
Η κινητοποίηση της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ, της ΕΟΔ και εθελοντών από την περιοχή ήταν πολύ μεγάλη και μάλιστα ζητήθηκε άρση τηλεφωνικού απορρήτου, η οποία έδειξε ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού του ήταν στο χωριό του, το Πευκοχώρι. Παρά τις έρευνες δεν είχε εντοπιστεί ο αγνοούμενος αλλά ούτε και το αυτοκίνητο του.
Δυστυχώς σήμερα, βρέθηκε από περαστικούς το αυτοκίνητό του αναποδογυρισμένο και μέσα ήταν το πτώμα του 68χρονου σε προχωρημένη σήψη. Η τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι το αυτοκίνητό του βρέθηκε πολύ κοντά στο σπίτι του. Σύμφωνα με αξιωματικούς της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια των ερευνών υπήρχε υψηλή και πυκνή βλάστηση στην περιοχή με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο και τον οδηγό του, που είχε πέσει θύμα τροχαίου, λίγο πιο πέρα από το σπίτι του…

Στο Πευκοχώρι κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής.


Του Θοδωρή Δούκα

Πηγή  http://www.halkidikinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: