Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Η Σητεία στηρίζει την 22χρονη δασκάλα ... του έρωτα!...

Αδιανόητη θεωρούν την εμπλοκή της 22χρονης αναπληρώτριας εκπαιδευτικού σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων, όπως κατηγορείται, φίλοι και συγχωριανοί της οικογένειας της από τη Σητεία.
Όλοι πιστεύουν, ότι ίσως η νεαρή δασκάλα έχει πέσει θύμα παρεξήγησης και μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για εκείνη όσο και για την οικογένεια της, την οποία περιγράφουν ως εξαίρετη. Θεωρούν, ότι η υπόθεση διογκώθηκε και ότι η 22χρονη σε καμία περίπτωση δεν είχε αναπτύξει τέτοιου είδους σχέσεις με ανήλικους μαθητές.
«Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή οικογένεια που.... ουδέποτε έχει δώσει δικαιώματα για σχόλια» ανέφερε άνθρωπος που τους γνωρίζει.
«Η υπόθεση αυτή αποτελεί μεγάλο σοκ για όλους και πραγματικά η θέση μας είναι δύσκολη γιατί δεν ξέρουμε πώς να τους συμπαρασταθούμε. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτή η κατάσταση είναι πολύ ψυχοφθόρα τόσο για την κοπέλα όσο και για την οικογένεια της που είναι υπερήφανοι άνθρωποι. Μην ξεχνάτε ότι ζουν σε μία μικρή κοινωνία και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την καθημερινότητα τους. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Στην παρούσα φάση θέλουν μόνο να ηρεμήσουν και φυσικά να προστατεύσουν το παιδί τους».
Όπως λένε, οι γονείς της 22χρονης είναι νέοι άνθρωποι - ο πατέρας της είναι τραπεζικός υπάλληλος - και πάντα βρίσκονταν στο πλευρό της. Όσο για την κοπέλα, όσοι την γνωρίζουν, μιλούν για ένα χαρούμενο κορίτσι και άριστη μαθήτρια που θα έκανε μία επιτυχημένη καριέρα στην εκπαίδευση.
Στο ορεινό χωριό των Χανίων, όπου υπηρετούσε για πρώτη φορά φέτος ήταν πολύ αγαπητή στους ντόπιους, οι οποίοι δεν κρύβουν την έκπληξη τους για τα όσα αποκαλύφθηκαν.
Σημειώνεται, ότι λίγες μόλις ημέρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την εμπλοκή της 22χρονης σε υπόθεση αποπλάνησης ανηλίκων, η δασκάλα υπέβαλε την παραίτηση της στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

πηγή: Πατρίς

Δεν υπάρχουν σχόλια: