Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

Συνελήφθη ο Κίμων Κουλούρης ...γκαζωμένος!

Τεράστια ερωτηματικά και αγανάκτηση στην κοινή γνώμη προκαλεί το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος εντοπίσθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για τροχαία παράβαση, αλλά φέρεται να ...
γκάζωσε, παρασύροντας και τραυματίζοντας αστυνομικό, συνελήφθη και τελικά αφέθηκε ελεύθερος από την Τροχαία Καισαριανής, παρά το αυτόφωρο.

 Τις  ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το «θερμό» επεισόδιο  με πρωταγωνιστές τον πρώην υπουργό  του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη και τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ ερευνά η Τροχαία προκειμένου να διαπιστώσει  αν τελικά ο τραυματισμός του νεαρού αστυνομικούς από την Μερσεντές  του πολιτικού ήταν ατύχημα.

Το γεγονός ότι ο Κίμων Κουλούρης αφέθηκε ελεύθερος και δεν οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, δημιούργησε ένταση στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ, καθώς πολλοί μάχιμοι αστυνομικοί αλλά και συνδικαλιστές χαρακτήρισαν προκλητική της στάση του πρώην υπουργού και «περίεργη» την απόφαση της Τροχαίας να τον αφήσει ελεύθερο χαρακτηρίζοντας τον τραυματισμό του 25χρονο ένστολου ως ατύχημα.  «Αν στη θέση του κ. Κουλούρη ήταν ένας απλός πολίτη, θα τον άφηναν ελεύθερο;» αναφέρει μάχιμος αστυνομικός της Άμεσης Δράσης.

Το ζήτημα προφανώς αποκτά  σημαντικές πολιτικές διαστάσεις  και η κοινή γνώμη περιμένει  μια επίσημη τοποθέτηση από  την Αστυνομία και την Πολιτεία, ειδικά από τον αρμόδιο –  και επί χρόνια σύντροφο του  Κίμωνα Κουλούρη στο ΠΑΣΟΚ  – υπουργό Προστασίας του Πολίτη  κ. Χρήστου Παπουτσή. Η δε σοβαρότητα  του ζητήματος, χωρίς διάθεση  να υποδείξουμε στη δικαιοσύνη  τη δουλειά της, είναι λογικό  να επισείει και παρέμβαση  εισαγγελέα για τα περαιτέρω...

Διαβάστε  εδώ  αναλυτικά το σχετικό  ρεπορτάζ με την σύλληψη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: