Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Αγαπώντας σιωπηλά...(δείτε το συγκινητικό βίντεο)!

Μερικές φορές δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις λέξεις για να δείξεις την αγάπη σου σε κάποιον.
Οι λέξεις είναι περιττές σε αυτό που λέγεται αγάπη αρκεί να ψάξεις να δεις τι κρύβεται στη σιωπή. Αυτό είναι και το βασικό θέμα μιας συγκινητικής διαφήμισης που πέσαμε τυχαία στο διαδίκτυο.
Η διαφήμιση αν και έχει ....ανέβει από το καλοκαίρι στο διαδίκτυο δε σταματά να δέχεται επισκέψεις καθώς μέχρι τώρα πάνω από 1.000.000 χρήστες την έχουν παρακολουθήσει.
Η εν λόγω διαφήμιση είναι της ασφαλιστικής εταιρείας Thai Insurance, φέρει τον τίτλο "The silence of love" (Η σιωπή της αγάπης) και αφορά την σχέση ενός κωφάλαλου πατέρα με την κόρη του.
Στο βίντεο βλέπουμε το νεαρό κορίτσι να δέχεται πειράγματα από τους συμμαθητές της για τον κωφάλαλο πατέρα της και εκείνη λέει πως θα ήθελε έναν πατέρα που να μιλά και μπορεί να ακούει τα προβλήματά της.
Ώσπου την ημέρα των γενεθλίων της που ο πατέρας της την περιμένει σπίτι για να γιορτάσουν εκείνη κλειδώνεται στο δωμάτιό της και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.
Ο πατέρας της τα χάνει και την τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο λέγοντας στους γιατρούς να κάνουν τα πάντα για να τη σώσουν. Να του πάρουν όλες τις οικονομίες, το σπίτι, τα πάντα αρκεί να γίνει καλά το κοριτσάκι του.
Μάλιστα εκείνη τη στιγμή ο σκηνοθέτης κάνει flashback δείχνοντάς μας πως ο πατέρας της μιλούσε όλο αυτόν τον καιρό με τον δικό του τρόπο και την καταλάβαινε, την συμβούλευε, ήταν πάντα δίπλα της αλλά εκείνη δε το έβλεπε.
Λυπάται που είναι κωφάλαλος και που δεν μπορεί να είναι όπως οι άλλοι πατεράδες αλλά την αγαπά με όλη του την καρδιά.
Έτσι, ο πατέρας δίνει το αίμα του και  κόρη σώνεται με τη διαφήμιση να κλείνει λέγοντας πως "δεν υπάρχουν αψεγάδιαστοι πατεράδες αλλά οι πατεράδες θα αγαπάνε πάντα άψογα τα παιδιά τους...Θυμήσου να νοιάζεσαι για αυτούς που νοιάζονται για σένα".


Η σιωπή της αγάπης από babisflou


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: