Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

ΛΑΟΣ: Δεν γνωρίζαμε το παρελθόν του Καραμπέρη

 Δεν ήξερες, δεν ρώταγες...
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΛA.O.Σ. με αφορμή την εμπλοκή του υποψήφιου του αντιπεριφερειάρχη Μ. Καραμπέρη στο κύκλωμα τοκογλύφων και εκβιαστών.
Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν ήταν  γνωστό στο κόμμα το παρελθόν του κ.Καραμπέρη, αλλά και οι παράνομες δραστηριότητές του.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι...
«ως προς το τελευταίο φαινόμενο, όπου εκτός από τους παγκόσμιους τοκογλύφους, ξέσπασε και σκάνδαλο τοκογλύφων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης- βέβαια, τέτοια φαινόμενα υπάρχουν σε όλη τη χώρα και το συγκεκριμένο αναφέρθηκε και από τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Βενιζέλο – όσον αφορά στο όνομα ενός υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη που φαίνεται να αποδίδεται στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, θα ήθελα να πω ότι αυτό το άτομο δεν ανήκε, ούτε εντάχθηκε ποτέ οργανωτικά και πολιτικά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό".

Παράλληλα σημειώνεται ότι ότι ο κ.Καραμπέρης "δεν αποτελεί στέλεχός μας, ή μέλος μας. Εντάχθηκε σαν υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές, με καθαρό τότε ποινικό μητρώο – το οποίο ζητήθηκε από όλους όσοι συμμετείχαν – και σε εκείνη τη φάση δεν υπήρξε καμιά συνοδευτική μομφή στο πρόσωπο του. Κατά συνέπεια, δεν υπήρξε ούτε προϊστορία, ούτε μετέπειτα συνέχεια πολιτικής συνάφειας, ένταξης και λειτουργίας σε όργανα ή σε ρόλους σε ό, τι αφορά στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: