Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

66 εγκρίσεις για αθλητικά προγράμματα πέτυχε ο δήμος νέος Προποντίδας

Από την Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης δόθηκαν οι πίνακες με τις εγκρίσεις των Γενικών Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους, Μεγάλης Διάρκειας Περιόδου 2011-12. Σύμφωνα με αυτούς, ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ν. Προποντίδας έλαβε 66 εγκρίσεις τμημάτων, που αφορούν στην Άθληση διαφόρων κατηγοριών των πολιτών που απαρτίζουν το δήμο, όπως προγράμματα Άθλησης γυναικών, παιδιών, τρίτης ηλικίας και άλλων ομάδων.
Ο μεγάλος αριθμός των εγκεκριμένων προγραμμάτων οφείλεται στις συντονισμένες ενέργειες των υπηρεσιών του τμήματος Αθλητισμού, που κατόρθωσε ως φορέας να αποσπάσει τον μεγαλύτερο αριθμό προγραμμάτων στο νομό μας και σε σύγκριση με άλλους μεγάλους δήμους να κατέχει ιδιαίτερα υψηλή θέση ....στο σύνολο των εγκεκριμένων προγραμμάτων ανά την επικράτεια. Τα τμήματα άθλησης ήδη έχουν ξεκινήσει και υλοποιούνται  υπό την καθοδήγηση έμπειρων και εξειδικευμένων καθηγητών Φυσικής αγωγής σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες όλων  των Δημοτικών Ενοτήτων. Πέραν των τμημάτων που λειτουργούν (ενόργανη, στίβος, αεροβική – σουηδική γυναικών, τοξοβολία) θα ξεκινήσουν επιπλέον τα εξής τμήματα: ποδηλασίας, τρίτης ηλικίας, πινγκ-πονγκ, μπάτμιτον, τένις, ποδοσφαίρου, τμήμα ειδικής προετοιμασίας για υποψήφιους σχολών (ΤΕΦΑΑ, Στρατιωτικές σχολές, Αστυφυλάκων).
Η διδασκαλία των προγραμμάτων πραγματοποιείται στις υφιστάμενες αθλητικές υποδομές του Δήμου, 3 φορές την εβδομάδα με την συνδρομή των 10,00 € το μήνα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Αθλητισμού, τηλ.: 23730-65686.

O Πρόεδρος
Χατεδάκης Αναστάσιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: