Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Οι καυτοί διάλογοι της 22χρονης δασκάλας με τους μαθητές της


Είχε γίνει γνωστή στους μαθητές ως η δασκάλα του έρωτα, το πρωί δίδασκε και το βράδυ μεταμορφωνόταν σε μία γυναίκα που ήθελε να σαγηνέψει μικρούς μαθητές. Τους αναζητούσε μέσω του Facebook και τους προέτρεπε να ζήσουν μαζί της στιγμές πάθους.

Η 22χρονη δασκάλα, η φώτο της οποία είναι σήμερα σε πολλά κυριακάτικα φύλλα όπως στο....
«Εθνος», είναι η πρωταγωνίστρια στο ερωτικό σκάνδαλο που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την Κρήτη και αναδεικνύει για ακόμα μία φορά τους κινδύνους που διατρέχουν οι μαθητές μέσα στο σχολείο.

Η ιέρεια του σεξ, όπως την αποκαλούν τη δασκάλα επικαλούμενη την ιδιότητα της πλησίαζε τους μαθητές μέσω Facebook στέλνοντας αιτήματα φιλιά στα παιδιά. Οι έφηβοι βλέποντας την εντυπωσιακή φωτογραφία στο προφίλ της δασκάλας έκαναν αμέσως αποδοχή και το ερωτικό παιχνίδι ξεκινούσε.

Οι διαδικτυακοί διάλογοι που έχουν στα χέρια τους οι αρχές φανερώνουν πως οι μικροί μαθητές δεν μπορούσαν να αντισταθούν καθόλου στο κάλεσμα της δασκάλας. Εκείνη κάθε φορά γίνονται πιο προκλητική και πιο διαχυτική μπροστά στον υπολογιστή της. Είχε φτάσει μάλιστα στο σημείο να ξεφύγει από τους καυτούς διαλόγους και να γδυθεί on line για να την δουν οι μαθητές. Και μετά από αυτό το στάδιο ξεκινούσε την προσέγγιση για τν προσωπική επαφή. Οι διάλογοι είναι αποκαλυπτικοί.

«Και τώρα τι θα γίνει;»

«Πώς θα αισθανόσουν αν ακουμπούσες αυτό που έβλεπες;»

Τότε οι νεαροί είχαν ρίξει και τις τελευταίες τους άμυνες και ζητούσαν οι ίδιοι από τη δασκάλα να συναντηθούν.

Η συνέχεια ήταν σε μαθήματα κατ' οίκον, όπου όταν οι γονείς απουσίαζαν η 22χρονη εκπλήρωνε όλες τις φαντασιώσεις της με τα νεαρά αγόρια. Μάλιστα τους έλεγε να τρώνε κρητικό τυρί και μέλι, για να παίρνουν πρωτεΐνες και να έχουν καλύτερες επιδόσεις.

Και φυσικά οι διάλογοι στο ίντερνετ συνεχίζονταν με τους μαθητές να γράφουν στη δασκάλα

«Η... που μου έκανες προχθές στο σπίτι σου, με εξακόντισε στα ουράνια»

«Θέλω να μου ξανακάνεις αυτό το κόλπο»

Η ίδια πάντως λέει πως η σχέση της με 15χρονη αγόρι έγινε μετά από γνωριμία στα Χανιά πριν από πέντε μήνες στις καλοκαιρινές της διακοπές. «Δεν είχε να κάνει με το σχολικό περιβάλλον στο οποίο υπηρετούσα». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews αυτή είναι η εξήγηση που έδωσε στο στενό της περιβάλλον η δασκάλα, η οποία αν και αμφισβητεί τις καταγγελίες υπέβαλε την παραίτηση της, συνοδεία των γονιών της, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: