Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Στις 21 Μαϊου οι φετινές πανελλαδικές

Στις 21 Μαϊου πρόκειται να ξεκινήσουν οι φετινές πανελλαδικές εξετάσεις για περίπου 120.000 υποψήφιους για είσοδο στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, κάτι που σημαίνει πως τα μαθήματα στα λύκεια θα ολοκληρωθούν στις 18 Μαίου και στα Γυμνάσιο στις 25 του ίδιου μήνα. Όπως γράφει η "Καθημερινή", το πρώτο μάθημα στο οποιό θα εξεταστούν τα παιδιά θα είναι αυτό της...
Νεοελληνικής Γλώσσας Γενικής Παιδείας και οι ημέρες των εξετάσεων των υπολοίπων πέντε μαθημάτων θα οριστούν ανά διήμερο.

Σύμφωνα με τον προγραματισμό του υπουργείου Παιδείας, στις 10 Ιουνίου θα αρχίσουν οι ενδοσχολικές εξετάσεις και οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις, ενώ γύρω στις 15 Ιουνίου θα οργανωθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων και στις  20 με 25 Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί στα έξι υποχρεωτικά μαθήματα των πανελλαδικών εξετάσεων.

Από εκεί και πέρα, από τις  2 έως και τις 7 Ιουλίου οι υποψήφιοι των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων θα λαμβάνουν τις Βεβαιώσεις Πρόσβασης στα ΑΕΙ, ενώ θα οριστικοποιούν και τα μηχανογραφικά τους δελτία με τη σειρά κατάταξης των σχολών στις οποίες επιθυμούν να εισαχθούν.

Όσον αφορά τις βάσεις, αυτές αναμένεται να ανακοινωθούν το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου. 
http://taxalia.blogspot.com/2012/01/21.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FnJOIs+%28TaXalia%3A+Macedonia%27s+Nr.1+blog%29

Δεν υπάρχουν σχόλια: