Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

105 Ελληνίδες έχουν επικίνδυνα εμφυτεύματα σιλικόνης!

Συνολικά 105 Ελληνίδες έχουν επικίνδυνα εμφυτεύματα σιλικόνης!
Άκρως ανησυχητικά είναι τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως σχετικά με την υπόθεση των επικίνδυνων εμφυτευμάτων γνωστής εταιρείας τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του στήθους εκατοντάδων γυναικών σε όλο τον κόσμο.
Το star.gr αποκαλύπτει πως τα εν λόγω εμφυτεύματα έχουν χρησιμοποιηθεί ...σε 105 Ελληνίδες  και όχι σε 20 όπως μέχρι πρότινος ήταν γνωστό.
Το star.gr, κάνει την αποκάλυψη  αυτή μετά από επικοινωνία που είχε με το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα λόγω της σοβαρότητας του θέματος στη 13:00 το μεσημέρι της  Πέμπτης ο Ανδρέας Λοβέρδος θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Όπως μας διαβεβαίωσαν εξετάζουν με μεγάλη προσοχή το θέμα και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να προστατέψουν αυτές τις γυναίκες στις οποίες έχει γίνει αυξητική στήθους με βιομηχανική και όχι με ιατρική σιλικόνη!

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας είχε εκδώσει ανακοίνωση από τις 14 Απριλίου του 2010 με την απόφαση ανάκλησης των επικίνδυνων εμφυτευμάτων, ωστόσο δεν είναι 100% ακριβή τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αρμόδιοι, για τις ποσότητες της σιλικόνης που έφτασαν στην Ελλάδα.

Τι πρέπει να κάνουν οι γυναίκες με πλαστική στήθους

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγεία τα επικίνδυνα ενθέματα είναι αυτά με κωδικούς: IMGHC - TX, IMGHC-MX και IMGHC-LS. Όσες γυναίκες λοιπόν έχουν υποβληθεί σε εγχείρηση προσθετικής στήθους θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με τον γιατρό τους, προκειμένου να ενημερωθούν για το αν τα εμφυτεύματα τους είναι εντάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: