Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

Νέα υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη:Δασκάλα αποπλανούσε 10χρονους!

Τρομαγμένοι είναι οι γονείς των ανήλικων στην Κρήτη, όπου η μία υπόθεση παιδεραστίας ακολουθεί την άλλη και δεν μπορούν πια να είναι ήσυχοι, όταν τα παιδιά τους βρίσκονται στο σχολείο!
Αυτή την φορά κατηγορούμενη είναι μια δασκάλα, μόλις 22 ετών από τα Χανιά, που μέσω.... facebook αποπλανούσε ανήλικους μαθητές, ηλικίας 10 με 15 ετών!
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, χρησιμοποιούσε την ιδιότητα της, δασκάλα σε δημοτικό σχολείο, και προφασιζόταν ότι θα βοηθήσει τους ανήλικους στα μαθήματα. Όταν αποκτούσε όμως την εμπιστοσύνη τους κατέληγε να έχει σεξουαλικές επαφές μαζί τους.


Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό πώς αποκαλύφθηκε η δράση της, ωστόσο ήδη ένας 15χρονος μαθητής παραδέχτηκε την αποπλάνηση του. Στον υπολογιστή του άλλωστε είχαν βρεθεί οι «καυτοί» διάλογοι τους.


Εναντίον της καθηγήτριας σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
-Ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής


-Μία εξωτερική κάρτα μνήμης φωτογραφικής μηχανής


-Δύο εξωτερικές μνήμες


-Ένα κινητό τηλέφωνο με μία κάρτα SIM


-Μία συσκευή ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο με μία κάρτα SIM


Επίσης, βρέθηκαν, σύμφωνα με το cretalive, πλήθος άσεμνων φωτογραφιών με διάφορα πρόσωπα, των οποίων τα στοιχεία δεν έχουν ακόμα εξακριβωθεί.


Σοκαρισμένοι είναι και οι συνάδελφοι της 22χρονης κοπέλας, που σε καμία περίπτωση δεν πίστευαν πώς ο ζήλος της για τα μαθήματα έκρυβε άλλα πράγματα…
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: