Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

HALKIDIKIFOCUS.GR: Ανακοίνωση προς τους αναγνώστες μας

Με την παρούσα ανακοίνωση, επιθυμώ να ενημερώσω τους χιλιάδες αναγνώστες και τηλεθεατές που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζουν και ανταμείβουν τη δουλειά που κάνω, σε όλα τα έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που υπηρέτησα και υπηρετώ, ότι δεν έχω απολύτως καμία σχέση με κανένα ηλεκτρονικό μέσο (site ή blog) πέραν του Ηalkidikifocus.gr.

Όποιες προσπάθειες γίνονται για να συνδεθεί το όνομα μου, καθώς και τα ονόματα των συνεργατών μου, Τάσου Προδρόμου & Μαρίας Σταμπουλή, με οποιοδήποτε τρόπο με κάποια από αυτά, δεν έχουν καμία σχέση με εμένα και τους προαναφερθέντες...


Στη προσπάθεια αυτή να συνδεθεί το όνομα μου όπως και των συνεργατών μου με κάποια ηλεκτρονική διεύθυνση της Χαλκιδικής, δηλώνω ξεκάθαρα και σε όλους τόνους, κυρίως στους ανθρώπους που τόσα χρόνια με στηρίζουν και τους οποίους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΓΝΟΙΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια, σε κάθε στήλη που έγραφα, σε κάθε ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχα και στην ιστοσελίδα Ηalkidikifocus.gr, δήλωνα πάντα το όνομα μου με φαρδιά και πλατιά γράμματα.

Οι απόψεις που παρουσιάζονταν και δημοσιοποιούνταν μέσω των δικών μου ραδιοτηλεοπτικών παραγωγών, όπως και της ενημερωτικής ιστοσελίδας μας, είχαν και το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που τις εξέφραζε.

Δηλώνω ότι με τον ίδιο τρόπο που δούλευα τόσα χρόνια και με οδήγησε στην ψυχή του κόσμου, θα συνεχίσω και στο εξής να εκτελώ τις υπηρεσίες μου.

Το Ηalkidikifocus.gr είναι στη διάθεση του καθενός και της καθεμίας να φιλοξενήσει τις απόψεις του/της επώνυμα. Από εκεί και πέρα όποιες προσπάθειες γίνονται με στόχο να βλάψουν τη δουλειά, τόσο τη δική μου όσο και των συνεργατών μου, λυπάμαι πολύ, αλλά θα μας βρουν απέναντι τους.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους και τους εκπρόσωπους των φορέων της Χαλκιδικής και όχι μόνο, για τη στήριξη και την αγάπη που μας παρέχουν και να τους πούμε ότι θα συνεχίσουμε απερίσπαστοι το έργο μας...

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
για το Halkidikifocus.gr
Κορίνα Ζολλά
Τάσος Προδρόμου
Μαρία Σταμπουλή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κορίνα καλό το δελτίο τύπου., αλλά δεν μας εξηγείς σε ποιο ηλεκτρονικό μέσο εμπλέκεσαι η προσπαθούν να σε εμπλέξουν, Μίλα με ονόματα και Διευθύνσεις!