Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Στο ΛΑ.Ο.Σ. ο Πέτρος Μαντούβαλος

Την προσχώρηση του Πέτρου Μαντούβαλου στο ΛΑ.Ο.Σ., ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης.
Καλωσορίζοντας τον κ. Μαντούβαλο στις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με τον Πέτρο γνωριζόμαστε εδώ.... και πάρα πολλά χρόνια. Συνυπήρξαμε στη Νέα Δημοκρατία Τότε, εγώ ως πρόεδρος της ΟΚΕ Δημοσίας Τάξεως, και ο Πέτρος Μαντούβαλος ως γραμματέας. Μας ενώνει εξ άλλου, η ίδια αγάπη για την Αστυνομία, η ίδια αγάπη για την πατρίδα, η ίδια αγάπη για το χρέος προς αυτή».


Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο κ. Μαντούβαλος θα βοηθήσει με τις περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα «να αυξήσει τον πατριωτισμό, το ενδιαφέρον για τις αρχές και παραδόσεις που πρεσβεύει». «Βατήρας στη καλή μας προσπάθεια», υπενθύμισε, «είναι το 19% που πήρε ο Πέτρος Μαντούβαλος», με την υποστήριξη του ΛΑ.Ο.Σ., στο δήμο Πειραιά, κάνοντας λόγο για «καλές αφετηρίες».



Ευχαριστώντας τον Γ. Καρατζαφέρη, ο κ. Μαντούβαλος εκτίμησε πως η επόμενη Βουλή καλείται να αποφασίσει για πολύ σημαντικά θέματα. «Φιλοδοξία μου», τόνισε, είναι «να μπορέσουμε με ειλικρινή και πατριωτικό τρόπο, να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του ελληνικού λαού που αρκετά ταλαιπωρήθηκε, αρκετά βασανίστηκε, αρκετά προδόθηκε. Γι αυτό, με χαρά, θα είμαι παρών σε αυτό το νικηφόρο αγώνα για τον ελληνικό λαό και την πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: