Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Αυτή είναι η νέα ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - Και οι "πράσινοι" χωρίς αφίσες και εκλογικά κέντρα

Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου. Τους ανακοίνωσε στην επίσημη πρώτη της η νέα εκπρόσωπος Τύπου, Φώφη Γεννηματα. Ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης ορίστηκε σήμερα από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, οργανωτικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ. Διευθυντής του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ ορίστηκε ο....
Στέλιος Αγγελούδης, διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του Κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου αναλαμβάνει η Χριστίνα Μανωλοπούλου και γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ αναλαμβάνει ο Νίκος Σαλαγιάννης.
Όπως είπε η κ. Φώφη Γεννηματά, ο μέχρι τώρα γενικός διευθυντής Ροβέρτος Σπυρόπουλος θα είναι παρών στην προεκλογική εκστρατεία και θα συνεργαστεί με τον κ. Σαλαγιάννη κυρίως σε οικονομικά ζητήματα του κόμματος.
Το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ έστειλε εγκυκλίους για διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων
Η κα Γεννηματά δήλωσε επίσης πως το ΠΑΣΟΚ θα κάνει μια όσο γίνεται λιτή, προεκλογική εκστρατεία χωρίς αφίσες, με λίγες εκτυπώσεις, όχι ρύπανση, ενώ η κατεύθυνσή του κόμματος είναι να μην ενοικιαστούν εκλογικά κέντρα, προκειμένου να γίνει σεβαστή η ησυχία και η αγωνία των Ελλήνων πολιτών.
Η εκπρόσωπος Τύπου ενημέρωσε πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα κινηθεί μόνο μέσα από ΜΜΕ και διαδίκτυο, αλλά επίσης θα δοθεί βάρος στην προσωπική και φιλική επαφή με τους πολίτες. «Θέλουμε να ακούσουμε την οργή τον θυμό αγανάκτηση και να είμαστε εκεί για να μπορούμε να απαντήσουμε» είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: