Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Βίντεο σοκ: Ζήτησε την τιμωρία των βιαστών της πριν πεθάνει

Τραγικό τέλος για την 18χρονη από την Ουκρανία, που έπεσε θύμα βιασμού και εμπρησμού. Δείτε το μήνυμα που έστειλε πριν πεθάνει (Video).....

 
Υπέκυψε στα τραύματά της η 18χρονή Oksana Makar που είχε ζήσει  εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δύο ανδρών με τους οποίος  αφού κατανάλωσε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, βιάστηκε κατά συρροή. 
Σαν να μην έφτανε αυτό στη συνέχεια τα  "τέρατα" την μετέφεραν σε ένα οικόπεδο, την έριξαν σε λάκκο και αφού την περιέλουσαν με βενζίνη, της έβαλαν φωτιά.
Η Oksana Makar πέθανε σήμερα το πρωί από πνευμονική αιμορραγία σε νοσοκομείο της πόλης Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία, όπου είχε διακομιστεί, όπως δήλωσε ο διευθυντής του νοσοκομείου Έμιλ Φιστάλ.
Ήθελε την παραδειγματική τιμωρία τους
Σοκάρει το βίντεο που "ανέβασε" στο Διαδίκτυο η Tetyana Surovitska, μητέρα της άτυχης Oksana Makar.

Στο μικρής διάρκειας βίντεο η 18χρονη κοπέλα μιλάει για το πώς ο 23χρονος Maxim Prisyjnikov, και ο 21χρονος Artyon Pogosyan, αφού την βίασαν τη μετέφεραν σε ένα απομονωμένο οικόπεδο, όπου την περιέλουσαν με βενζίνη και της έβαλαν φωτιά.

Η Oksana ξεκινάει την αφήγηση ωστόσο στη συνέχεια σταματάει ξεσπώντας σε λυγμούς, λέγοντας πως "δεν μπορεί να συνεχίσει".

 Στο βίντεο απεικονίζεται η Oksana σε κρεβάτι νοσοκομείου. Παρά τις προσπάθειες των ιατρών, οι χειρουργοί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το χέρι και τα δύο πόδια της από τον αστράγαλο και κάτω.
Η μητέρα της, τής ζητά να πει "δύο λόγια στην Ουκρανία". Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς πιστεύει πως πρέπει να τιμωρηθούν οι δράστες, απάντησε πως "θα πρέπει να τους κόψουν τους όρχεις και να τους πετάξουν στα σκυλιά".
Στη συνέχεια του συγκλονιστικού βίντεο η μητέρα της τη ρωτά πως νιώθει και η νεαρή απαντά με λυγμούς πολύ άσχημα ενώ με όση δύναμη της περισσεύει δείχνει ένα από τα δύο ακρωτηριασμένα χέρια της.
Ειδική μεταχείριση στους δράστες
Σάλος εχει προκληθεί καθώς όλο και περισσότεροι στην Ουκρανία μιλούν για προνομιακή μεταχείριση που είχαν από τις Αρχές οι δράστες λόγω του ότι οι πατεράδες τους είναι πρώην αξιωματούχοι.
Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail οι δύο εκ των βασικών υπόπτων, δε συνελήφθησαν αρχικά παρά την καταγγελία της κοπέλας στην Αστυνομία, ενώ όταν τελικά οδηγήθηκαν στο τμήμα αφέθηκαν ελεύθεροι, χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία, καθώς προέρχονταν από οικογένειες με υψηλή κοινωνική θέση και ισχυρή οικονομική δύναμη.
Ο Maxim Prisyjnikov, 23 ετών, είναι γιος του τοπικού περιφερειάρχη ενώ ο πατέρας του 21χρονου Artyon Pogosyan εκτελεί χρέη τοπικού εισαγγελέα στην πόλη Mykolayiv αναφέρει δημοσίευμα της Hurriyet Daily News.

Η στάση της τοπικής Αστυνομίας προκάλεσε την έκρηξη οργανώσεων για την προάσπιση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν εκ νέου στη σύλληψή τους στις 13 Μαρτίου και στην απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι δύο δράστες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς την καταβολή εγγύησης, την ίδια στιγμή που ο τρίτος ύποπτος, Evgeny Krasnochek, ομολόγησε την πράξη του στη διάρκεια της ανάκρισης και κρατείται από την Αστυνομία.

Λαϊκή κατακραυγή

Ήταν στις 15 Μαρτίου όταν μέλη της Femen συγκεντρώθηκαν έξω από τη Γενική Εισαγγελία στην πρωτεύουσα Κίεβο, ζητώντας την απονομή Δικαιοσύνης.

 Κρατώντας φωτογραφίες του θύματος, κάλεσαν την κυβέρνηση να τιμωρήσει παραδειγματικά τους δράστες. Εκπρόσωπος της οργάνωσης ανέφερε πως το συγκεκριμένο γεγονός και η γενικότερη στάση των Αρχών απέναντι στους δύο υπόπτους δημιουργεί τεράστια ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που εφαρμόζεται η Δικαιοσύνη στην Ουκρανία.
"Ο λαός της Ουκρανίας είναι αηδιασμένος από την επίθεση στην Oksana Makar και κουρασμένος από την ατελείωτη διαφθορά η οποία επέτρεψε στους δράστες να κυκλοφορούν ελεύθεροι χωρίς καμία κατηγορία. Ελπίζω η διεθνής πίεση να οδηγήσει σε δίκη", πρόσθεσε.

 Εκπρόσωπος της Εισαγγελίας στην πόλη Mykolayiv ανέφερε πως η τοπική Αστυνομία δε είχε στα χέρια της αρκετά στοιχεία προκειμένου να προχωρήσει στη σύλληψη των δύο νεαρών.

 
Oksana - Ukraine girl raped and set on fire... από Miss-Jessy-Lays



 http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: