Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Δενδρόσπιτο-παλάτι 250.000 ευρώ αγόρασε Έλληνας!!!


Τη ζωή στην αγκαλιά της φύσης, που απολάμβαναν ο Ταρζάν και η Τζέιν φαίνεται ότι ζήλεψε ένας συμπατριώτης μας, επειδή όμως οι καιροί αλλάζουν, φρόντισε να το συνδυάσει με την υψηλή τεχνολογία και όλες τις σύγχρονες ανέσεις.
Αποφάσισε λοιπόν να δώσει....
250.000 ευρώ για να αποκτήσει ένα δενδρόσπιτο , το οποίο –αν δεν το ξέρετε- τον τελευταίο έχει γίνει μόδα στο εξωτερικό και αποτελεί καταφύγιο, στο οποίο μπορούν οι ιδιοκτήτες τους να ζητήσουν τη γαλήνη και την ηρεμία.

Το δενδρόσπιτο φέρει την υπογραφή μεγάλης κατασκευαστικής εταιρίας του εξωτερικού και βρίσκεται κάπου στην Αττική. Ο ιδιοκτήτης εταιρίας ομολογεί ότι το συγκεκριμένο «σπίτι» αποτελεί την πλέον ακριβή  κατασκευή του και καλύτερα εξοπλισμένη με συστήματα ασφαλείας!

Ανάλογο κτίσμα υπάρχει και σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Κρήτη, όπου όμως χρησιμοποιείται ως παιδότοπος.


Οι ιδιοκτήτες τους μπορούν να έχουν κάμερες ασφαλείας, βιομετρικά συστήματα και άλλα κομφόρ, ώστε να μην έχουν να ζηλέψουν τίποτα από βίλες που κτίζονται επί εδάφους.

Ο επίδοξος αγοραστής έχει πολλές επιλογές, ανάμεσα σε σπίτια- κάστρα, για να ζήσει το παραμύθι του είτε ως Ταρζάν, είτε ως Ρομπέν των Δασών, είτε α λα Τζέιμς Μποντ.

Στο πελατολόγιο του κ Πέιν, ο οποίος γεννήθηκε στην Κένυα, και ξεκίνησε την επιχείρηση μαζί με τον αδελφό του Άντι, υπάρχου διάσημοι, αλλά και διευθυντές μεγάλων εταιρειών που επιθυμούν να αποκτήσουν δενδρόσπιτο στον κήπο τους ή στο μεγάλο κτήμα τους.

Τα σπίτια γίνονται από ξύλο κυπαρισσιού ή βελανίδιας.

Πηγή: Espresso 

Δεν υπάρχουν σχόλια: