Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Προτάσεις - σοκ της Χρυσής Αυγής για λαθρομετανάστες: Νάρκες και ειδικές δυνάμεις στον Έβρο

Κανένα κέντρο υποδοχής απαιτεί η Χρυσή Αυγή. Ανακοίνωση με μέτρα - σοκ κατά των λαθρομεταναστών. Ανάγκη κατάργησης της συνθήκης της Οτάβα. Διαβάστε αναλυτικά τι προτείνει η ακροδεξιά.
Με το σύνθημα "Κανένα κέντρο υποδοχής - Καμία ανοχή στην παρανομία" απαντούν οι ακροδεξιοί της Χρυσής Αυγής στα σχέδια του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για κατασκευή χώρων υποδοχής των παράνομων μεταναστών.
Με μια ανακοίνωση, η οργάνωση έφτασε στο σημείο να...
προτείνει "καταγγελία της συνθήκης της Οτάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού", όπως επίσης και "άμεσα κατασταλτικά μέτρα για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων στον Εβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή", ως λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.
Να σημειωθεί μάλιστα ότι η συνθήκη της Οτάβα, υπεγράφη το 1999, και προβλέπει την απαγόρευση ναρκών κατά προσωπικού.
Ειδικότερα, το κόμμα της Χρυσής Αυγής που βλέπει τα ποσοστά του να αυξάνονται, χαρακτηρίζει "προεκλογικά παραμύθια" τα νέα μέτρα που προτείνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, και προεξοφλεί ότι θα έχουν την ίδια τύχη με τον "φράχτη του Έβρου που υποσχόταν ο Παπουτσής".
"Κανένα κέντρο υποδοχής"δεν πρόκειται να περιορίσει ούτε στο ελάχιστο το πρόβλημα των λαθρομεταναστών", τονίζεται στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που σημειώνει ότι τα "τα σύνορά μας στον Έβρο είναι σουρωτήρι και καθημερινά εισβάλουν στην Ελλάδα ανενόχλητοι περισσότεροι από 300 λαθρομετανάστες".
Ποια λύση προτείνει η ηγεσία της Χρυσής Αυγής; Τις "άμεσες και ριζικές ενέργειες" που προτιμά διαχρονικά ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος, δηλαδή:
*Λήψη άμεσων κατασταλτικών μέτρων για τη διαφύλαξη των χερσαίων συνόρων μας στον Έβρο και μεταφορά Ειδικών Μονάδων του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή
*Καταγγελία της συνθήκης της Οττάβα και εκ νέου διασπορά των ελληνικών ναρκοπεδίων κατά προσωπικού
*Ειδικός σχεδιασμός αστυνομικών επιχειρήσεων για τη σύλληψη και την επαναπροώθηση όσων ξένων έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα
*Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί παράνομος αλλοδαπός.
*Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του δημοσίου
Είναι χαρακτηριστικό ότι στην ανακοίνωσή του το ακροδεξιό κόμμα σημειώνει ότι στόχος των νέων μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση "δεν είναι να σταματήσουν τη λαθρομετανάστευση, αλλά την Χρυσή Αυγή".
Σύμφωνα με το σκεπτικό τους τα κέντρα υποδοχής δεν θα κατασκευαστούν για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της παράνομης μετανάστευσης, αλλά ως στάχτη στα μάτια για να "περιοριστεί η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: