Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Μετάνοιες διαγραφέντων- Επιστροφές …4+3 στη ΝΔ – "Μυστήριο" με Δήμα

Με επιστολή μετανοίας προς την ηγεσία της Ν.Δ. τέσσερις από τους διαγραφέντες βουλευτές της Ν.Δ. ζητούν την επιστροφή τους στο κόμμα.

Στην επιστολή τους οι κύριοι Μαργαρίτης Τζήμας, Γιώργος Βαγιωνάς, Κώστας Παπασιώζος και Γιώργος Καρασμάνης αναφέρουν....

ότι ανταποκρίνονται στην έκκληση πανστρατιάς που απηύθυνε ο κ. Αντώνης Σαμαράς και συντάσσονται με το κόμμα στην προεκλογική προσπάθεια.

Από τη λεωφόρο Συγγρού δεν υπάρχει ακόμη επίσημη απάντηση, είναι όμως θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η επανένταξή τους στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.


Παρόμοια επιστολή, αν και ο καθένας μόνος του, σκέπτονται να στείλουν και οι άλλοι τρεις διαγραμμένοι που δεν προσχώρησαν στους Ανεξάρτητους Ελληνες», οι Ελίζα Βόζεμπεργκ, Κώστας Γκιουλέκας και Γιώργος Βλάχος.

 Εν τω μεταξύ ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. κ. Σταύρος Δήμας σε σημερινή του δήλωση ανέφερε ότι δεν θα συμμετέχει στις εκλογές. Ο κ. Δήμας θα παραμείνει, όπως δήλωσε, μέχρι τις εκλογές «στο υπουργείο Εξωτερικών που θέλω να διατηρήσει το εθνικό του χρώμα». Η απόφασή του να παραμείνει εκτός Βουλής συνδέεται με την υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές του υιού του Χρήστου Δήμα στην Περιφέρεια Κορινθίας.

Το θέμα πάντως φαίνεται ότι είναι ακόμη ανοικτό…
protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: