Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Η κ. Όλγα Παπαμέτη για την επίσκεψη Στυλιανίδη στο Νομό μας

                                                  Δελτίο Τύπου
"Με το σύνθημα θα πούμε στους πολίτες την αλήθεια", ο βουλευτής Ροδόπης και υπεύθυνος προγράμματος της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανιδης ζήτησε απο στελέχη της ΝΔ και πολίτες να συσπειρωθούν στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση προκειμένου να αναδειχθεί την επομένη των εκλογών μία αυτοδύναμη κυβέρνηση. "Το δίλημμα των εκλογών δεν είναι μνημόνιο ή όχι μνημόνιο αλλά ισχυρή κυβέρνηση και σωτηρία...
ή ακυβερνησία" επισήμανε ο κ. Στυλιανιδης. 
Ο πρώην υπουργός, επισκεφθηκε τη Γαλάτιστα, την Παλαιόχωρα, το Στανό, την Αρναία, τα Βράσταμα και τον Πολύγυρο και αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΝΔ και τις οριζόντιες πολιτικές που προβλέπει για το σύνολο των κοινωνικών ομάδων. 
Η κ. Όλγα Παπαμέτη ως πρόεδρος του ΔΙΓΕΧΑ, αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μουδανιών και υποψήφια για το ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Χαλκιδική, παρακολούθησε την "διαδρομή" ενημέρωσης του κ. Στυλιανίδη και ζήτησε σε παρέμβαση - ερώτημα της, τη σαφή στήριξη των επιχειρήσεων προκειμένου το πρόγραμμα της νέας κυβέρνησης που θα προκύψει να έχει σαν αποτέλεσμα την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την δρομολόγηση μέτρων και διαδικασιών που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Τον κ. Στυλιανίδη συνόδευσε στην ενημέρωση του προς στελέχη και πολίτες στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής ο κ. Ιωάννης Σφενδόνης, υπεύθυνος για τη σύνταξη προγράμματος της ΝΔ για την Κεντρική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: