Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η Χαλκιδική παραμένει πρώτη στις προτιμήσεις των Ρουμάνων

Σταθερά πρώτη για μία ακόμη χρονιά η Χαλκιδική στις προτιμήσεις των Ρουμάνων τουριστών σε σχέση με την Ελλάδα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τα στοιχεία των τουριστικών γραφείων που δραστηριοποιούνται με τον ελληνικό τουρισμό, στην τουριστική έκθεσηTTR, που πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι από τις 15 -18 Μαρτίου.
Πολύ μεγάλη η προσέλευση του κοινού, τεράστιο το ενδιαφέρον για την περιοχή μας και ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, καταγράφηκε και αξιοποιήθηκε κατάλληλα από τους εκπροσώπους του.... Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής που παρέστησαν στην έκθεση και είχαν και την ευθύνη του περιπτέρου της Χαλκιδικής.
Ανάρπαστο έγινε όλο το προωθητικό υλικό των φορέων της Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού. Δόθηκαν συνεντεύξεις σε μεγάλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα της Ρουμανίας όπως το κρατικό κανάλι της Ρουμανίας TVR, Antenna, Radio Romania Bucuresti FM, και κλείστηκαν συμφωνίες για επισκέψεις των συνεργείων τους στην Χαλκιδική για την παραγωγή προγραμμάτων με σκοπό της προβολή του νομού μας.
Ο πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού κ. Γρηγόρης Τάσιος και ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων κ. Γιώργος Μπρουτζάς πραγματοποίησαν συναντήσεις με αρκετάτουριστικά γραφεία της Ρουμανίας που συμμετείχαν στην έκθεση, όπως το Mareea, Romadria και Christian Tour.
Στην έκθεση παρέστησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Γιώργος, οι εκπρόσωποι του τουριστικού τμήματος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής συνοδευόμενοι από πλήθος τουριστικών και εμπορικών επιχειρηματιών της Χαλκιδικής και ο Πρόεδρος της Ένωσης Camping κ. Αντώνης Δεληδημητρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρχαν και μεμονωμένες συμμετοχές επιχειρήσεων της Χαλκιδικής.
Το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν ο Υπουργός Τουρισμού της Ρουμανίας C. Petresko, ο Πρόεδρος του ΕΟΤ Κ. Ζήκος, ο Πρέσβης Φ. Πουκαμησάς, ο Πρόεδρος του Ελληνορουμανικού Επιμελητηρίου Μ. Σωτηρίου και η Πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Ρουμανίας K. Martin η οποία συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού όπου επιβεβαιώθηκε η πολύ καλή συνεργασία των δύο πλευρών και αναθερμάνθηκε το ενδιαφέρον για την Χαλκιδική μας, ευελπιστώντας σε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: