Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Ευχαριστήριο του συλλόγου καρναβαλιστών Σημάντρων

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστήριο σε όλους τους ανθρώπους που στήριξαν, βοήθησαν και προσπάθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη εκδήλωση για το Χωριό μας.Παρά τις άκρως αντίξοες οικονομικές  συνθήκες όμως, εκατοντάδες άτομα, πέρα από τους διοργανωτές του Καρναβαλιού, αδιαφόρησαν για...
το μνημόνιο και τα οικονομικά προβλήματα!
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μικρούς και μεγάλους για την οικονομική βοήθεια που τους ζητήσαμε και ανταποκρίθηκαν και τους χορηγούς επικοινωνίας που μας πρόβαλαν, ακόμη και αυτούς από τους οποίους δεχτήκαμε αρνητικά σχόλια. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού, τους εθελοντές μας, τους παρουσιαστές μας, την ΕΝΩΣΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΒΑΒΔΟΥ (Ε.Ν.Β.). Ακόμη ευχαριστούμε τα παιδιά του εργοταξίου για τη συνεργασία που είχαμε όλοι μαζί,τους παλιούς και μάχιμους καρναβαλιστές μας,τους αστυνομικούς του τμήματος Νέων Μουδανιών, όλους τους καρναβαλιστές που συμμετείχαν και τον αντιπρόεδρο το Ο.Π.Α για την συνεργασία και Βοήθεια που είχαμε.

Την Βασιλική Νταντά που ανταποκρίθηκε στο καλάισμα και διασκέδασε τον κόσμο ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!

Ευχαριστούμε τους χορηγούς επικοινωνίας TV ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΚΟΣΜΟΡΑΔΙΟ 95,1 , ΑΘΟΣ 100,4 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΊΑ
Στην ενημέρωση και προβολή του καρναβαλιού Σημάντρων ΟΛΑ τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης Χαλκιδικής και τα blogs!

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε κάτι πού είναι πολύ σημαντικό. Μέσα σε ένα μήνα καταφέραμε να οργανώσουμε, οι προαναφερόμενοι και ο Σύλλογος το Καρναβάλι Σημάντρων. Πιστεύουμε όμως ότι οι περισσότεροι από όσους το παρακολουθήσατε περάσατε καλά και όσοι δεν περάσατε φέτος ελπίζουμε να περάσετε καλά του χρόνου.

Ο Λαχνός που κερδίζει τα 300(EUR) είναι o 787


Και τέλος θέλοντας να ευχαριστήσουμε όσους συμμετείχαν στο Καρναβάλι Σημάντρων διοργανώνουμε ημερήσια εκδρομή διαθέτοντας τρία (3) λεωφορεία για το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου εκδρομή για όλους!
 Κυριακή 11 Μαρτίου με φιλική συμμετοχή 5E.



Σύλλογος Κραναβαλιστών Σημάντρων
Από το Δ.Σ. Του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: