Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε  με άνεση το εμπόδιο της Δόξας Δράμας(2-0). Την ίδια ώρα, η Κέρκυρα έπαιρνε ισοπαλία (0-0) στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.
Από το πρώτο ημίχρονο, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την κατάκτηση των βαθμών κόντρα στην αδύναμη Δόξα Δράμας.

Στο 27' ο Λίνο έδωσε πάσα... στον Βιεϊρίνια, ο Πορτογάλος «άνοιξε» στον Σαλπιγγίδη, σουτ και 0-1. Το 0-2 έγινε στο 40' όταν ο Φωτάκης αξιοποίησε με κεφαλιά σέντρα του Λίνο. Γίνεται αντιληπτό ότι ο Λίνο ήταν ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, της ομάδας που θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος.

Κίτρινες: Βέρτζος, Αραβίδης, Κανακούδης, Μπαλάφας, Λεάντρο, Βάντερσον.

Δόξα Δράμας: Ρόκα, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Λεάντρο, Αραβίδης(75' Κουμπρόγλου), Βάντερσον, Λίμα, Κανακούδης, Πιτσόκος(46' Ρούτσης), Γκάμπορ, Σικαλιάς(46' Σοϊλέδης).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μπαλάφας, Π. Γκαρσία (59' Ιβιτς), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Λάζαρ, Ετο, Σαλπιγγίδης (71' Γεωργιάδης), Αθανασιάδης(78' Γιάννου), Βιεϊρίνια.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Στην έδρα του ΟΦΗ, η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό (0-0 )  που είναι πολύ χρήσιμος στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές καλές φάσεις και σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.


Διαιτητής: Παππάς.

Κίτρινες: Βεερόν, Γεωργίου, Καμπάνταης, Οσμάν, Κάλαϊτζίτς, Ιωάννου, Γραμμόζης.

ΟΦΗ: Κάρολ, Βερόν(76' Χ. Λόπεθ), Γαλανόπουλος(83' Μπούρμπος), Ταυλαρίδης, Μάντζιος, Μπουλούτ, Γεωργίου, Κάλαϊτζίτς, Παπουλής, Σουμπίνιο , Σίσιτς (67' Καμπάνταης).

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Γραμμόζης, Μίχος, Αγρίτης, Οσμάν, Μαϊστόροβιτς, Λόβιν(60' Καλαντζής), Γκουστάβο, Ιωάννου(74' Μαζνόφ), Τσίγκας(86' Χαμπλ). 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: