Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ: Ζητούν να ανοίξει ο φάκελος "Ηλεία"...

Μπορεί να έχουν περάσει πάνω 4 χρόνια , από τις φονικές πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Πελοπόννησο, ωστόσο ο «φάκελος» δεν έχει κλείσει ακόμα, αφού ουσιαστικά δεν άνοιξε ποτέ. Με αφορμή όμως τις πρόσφατες δηλώσεις του Μεζούτ Γιλμάζ (που έσπευσε βέβαια να ανασκευάσει) μια ομάδα ...Καραμανλικών βουλευτών της ΝΔ, είναι έτοιμη να επαναφέρει και πάλι το θέμα στην επιφάνεια. Εξάλλου οι δηλώσεις του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Βύρωνα Πολύδωρα, περί «ασύμμετρης απειλής», είχε αφήσει να εννοηθεί πως κάτι άλλο υπήρχε πίσω από τις φονικές εκείνες πυρκαγιές.
Τώρα που οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν, μια ....μερίδα βουλευτών της ΝΔ, δεν φαίνεται διατεθειμμένη να τους αφήσει να (ξανα) κλείσουν.
Η χρονική περίοδος που είχαν ξεσπάσει οι πυρκαγιές (παραμονές εκλογών ) σε συνδυασμό με την απίστευτη μανία του ανέμου , που είχε προκαλέσει και την παροιμιώδη έκφραση του Πολύδωρα για τον «στρατηγό άνεμο» , είχαν αφήσει από τότε πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συνέβη. Τώρα μάλιστα η ομάδα αυτή των βουλευτών φαίνεται να έχει υπ όψιν της να συναντηθεί και με τον Βύρωνα Πολύδωρα, ο οποίος ξέρει πολλά για την περίοδο εκείνη, όπου 170 εστίες ξέσπασαν ταυτόχρονα σε ένα βράδυ στην Πελοπόννησο...

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: