Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Συγκλονιστικό: Ξύπνησε από κώμα λίγες ώρες πριν του πάρουν τα όργανα!

Ένα πραγματικό θαύμα έγινε στην Αριζόνα των ΗΠΑ όπου ένας 21χρονος φοιτητής όπου ήταν εγκεφαλικά νεκρός ξύπνησε από το κώμα λίγες μόλις ώρες πριν αφαιρεθούν τα όργανα του για αν δοθούν για μεταμόσχευση!
Ο 21χρονος Σαμ Σμιντ είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μέσα Οκτωβρίου από τροχαίο ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο συγκάτοικος του. Αφού μεταφέρθηκε στη Νευρολογική Κλινική του Φοίνιξ όπου έγινε κατεπείγουσα εγχείρηση για να σωθεί αλλά τελικά....
ο άτυχος φοιτητής κατέληξε εγκεφαλικά νεκρός.
Μετά από παραμονή δύο μηνών σε κώμα, οι ελπίδες των γιατρών αλλά και της οικογένειας του είχαν σχεδόν εξανεμιστεί. Οι γιατροί πρότειναν να δοθούν τα όργανα του νεαρού άνδρα για μεταμόσχευση, κάτι που η οικογένεια του Σαμ αποδέχθηκε με μεγαλείο ψυχής.


Και ενώ όλα ετοιμάστηκαν για να του αφαιρέσουν την υποστήριξη αλλά και τα όργανα, λίγες ώρες πριν γίνει αυτό, έγινε ένα θαύμα! Ο νεαρός άνδρας ξύπνησε από το κώμα και άρχισε  να αντιδρά!


Οι γιατροί έκπληκτοι μίλησαν για απροσδόκητη εξέλιξη και τώρα κάνουν λόγο ακόμη και για πλήρη ανάρρωση του ασθενούς καθώς δουλεύουν κανονικά τα βασικά όργανά του! «Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού» τόνισε χαρακτηριστικά ο γιατρός του νεαρού Ρόμπερτ Σπέτζλερ.


«Κανείς δε θα μπορούσε ποτέ να μου δώσει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Πρόκειται περί θαύματος, αυτό που λέμε σύγχρονο θαύμα» έλεγε και ξανάλεγε με δάκρυα στα μάτια η 59χρονη μητέρα του. Αλήθεια, θα μπορούσε να της κάνει καλύτερο δώρο η μοίρα τέτοιες μέρες…; 
star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: