Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει το Ρέθυμνο!

Νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών απασχολεί τις διωκτικές αρχές του Ρεθύμνου από το απόγευμα, αφού συνελήφθη ένα ακόμα άτομο, που ασχολείται επίσης με τον αθλητισμό στο νομό.
Την ώρα που ο νομός Ρεθύμνου προσπαθεί να συνέλθει από την αποκάλυψη της δράσης του 47χρονου Νίκου Σειραγάκη, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου κατάφερε ένα ακόμα πλήγμα, αφού είχε στα χέρια της δύο καταθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες, ανήλικων κοριτσιών, που έκαναν λόγο για ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα και εκείνος τη παρέπεμψε στην Ανακρίτρια, η οποία εξέδωσε άμεσα σήμερα....
ένταλμα σύλληψης του 50χρονου.
Η επιχείρηση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έγινε το απόγευμα, όταν τον εντόπισαν στον δρόμο και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μαζί τον Εισαγγελέα τον οδήγησαν στο σπίτι του για έρευνα και εκεί ο 50χρονος πήρε στα χέρια του ένα μαχαίρι με το οποίο αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και το λαιμό. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: