Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη: Αγωνία για αγνοούμενο καθηγητή


Η αγωνία των συγγενών του εικονιζόμενου κορυφώνεται, καθώς συμπληρώθηκαν 4 μέρες, από τότε που μίλησαν για τελευταία φορά με τον άνθρωπό τους...
Κανένα σημείο ζωής δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής, ο 34χρονος καθηγητής του ΕΠΑΛ Επανομής Δαμιανός Χατζηνικολάου, που διαμένει στην Περαία Θεσσαλονίκης.
Ο 34χρονος αγνοείται από την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, όταν είχε συναντηθεί με συναδέλφους του στο ΕΠΑΛ για τις καθιερωμένες ευχές πριν τις γιορτές και όπως ήταν γνωστό θα αναχωρούσε για την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιτέα Φωκίδας προκειμένου να περάσει τις γιορτές.
Σύμφωνα με το spnews.gr, ο καθηγητής είναι ....
διαβητικός και εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητό του, ένα παλιό λευκό SEAT IBIZA με πινακίδες κυκλοφορίας ΡΕΖ6020, ενώ όπως διαπιστώθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν τα πράγματα που θα έπαιρνε μαζί του στην Ιτέα.
Ο Δαμιανός Χατζηνικολάου έχει ύψος περίπου 1.70, βάρος 70 κιλά, καστανά κοντά μαλλιά μέχρι το σβέρκο, ενώ την ημέρα που χάθηκε φορούσε μακρύ γκρίζο σκούρο παλτό. Όποιος έχει δει τον ίδιο ή το αυτοκίνητό του ή έχει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει στην έρευνα της αστυνομίας, μπορεί να επικοινωνήσει με το Εγκληματολογικό Τμήμα Θεσσαλονίκης στο 2310-38834.
Η δήλωση εξαφάνισης έγινε στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας Φωκίδος, απ' όπου κατάγεται ο Δαμιανός Χατζηνικολάου.
www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: