Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Κοριτσάκι, που είχε παρασυρθεί από τσουνάμι, εμφανίστηκε ζωντανό 7 χρόνια μετά!


Όλοι πίστευαν ότι είχε πνιγεί από το τσουνάμι που έπληξε την Ινδονησία το 2004, μέχρι που εφτά χρόνια αργότερα εμφανίστηκε ξανά μπροστά στην οικογένειά της.
Το 2004 είχε παρασυρθεί από το τσουνάμι που ....
σάρωσε τη Σρι Λάνκα, στην Ινδονησία και έντεκα ακόμα χώρες, προκαλώντας το θάνατο 216.000 ανθρώπων. Περισσότερα από τα μισά θύματα τότε εντοπίστηκαν στην Ινδονησία, που κατέγραψε 131.000 θανάτους πολιτών της.
Ανάμεσά τους και η Wati, ένα κορίτσι, 8 ετών τότε, το οποίο, προς έκπληξη όλων τελικά κατάφερε να ξεφύγει από του... Χάρου τα δόντια και να εμφανιστεί ολοζώντανο και πάλι ενώπιον της οικογένειάς του, εφτά χρόνια μετά, σε ηλικία 15 ετών πλέον.


 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, η ταϋλανδέζικη ειδησεογραφική ιστοσελίδα ΜCOT.net αναφέρει ότι ένα δεκαπεντάχρονο κορίτσι που πίστευαν ότι έχει πεθάνει στο τσουνάμι γύρισε πάλι στην οικογένειά του, στις 21 Δεκεμβρίου, μια είδηση που επιβεβαιώνεται από το ταϋλανδέζικο πρακτορείο ειδήσεων.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, όταν το τσουνάμι χτύπησε το χωριό της  Wati, το West Aceh, η μητέρα της την έχασε καθώς η μικρή γλίστρησε από το χέρι της, ενώ προσπαθούσαν να ανέβουν ψηλότερα, ώστε να γλιτώσουν από την φονική ορμή του τσουνάμι.
Τα νερά απομάκρυναν το μικρό κορίτσι από τη μητέρα του και όλη η οικογένεια πίστεψε ότι είχε πεθάνει.
Η Wati όμως κατόρθωσε να βρει τον δρόμο της επιστροφής, επειδή θυμόταν ότι ο παππούς της λεγόταν Ibrahim, ενώ παραμένει άγνωστο πού βρισκόταν τα προηγούμενα εφτά χρόνια. 
Η ίδια είπε ότι δεν μπορούσε να θυμηθεί καμία λεπτομέρεια από τη ζωή της, εκτός από το όνομα του παππού της και το ότι ξύπνησε σε μια γειτονική επαρχία, μην έχοντας ιδέα πού είναι και τι της συμβαίνει. http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: