Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Eurovision 2012:Αντε να κερδισεις τρανσεξουαλ με ...μουσι.BINTEO


Η τρανσέξουαλ Conchita Wurst με το μούσι στη Eurovision Η τρανσέξουαλ από την Αυστρία Conchita Wurst εμφανίζεται ως η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει την χώρα της στον φετινό διαγωνισμό της  Eurovision που θα διεξαχθεί στο Αζερμπαϊτζάν. Στην φωτογραφία βλέπετε πώς ήταν πριν ως άνδρας και πώς μετά το… χειρουργείο. 

Θα αναρωτιέστε πώς γίνεται να έχει τέλειο σώμα μακριά μαύρα μαλλιά και… μούσι, από την στιγμή που έχει κάνει εγχείρηση…
αλλαγής φύλου. Η έντονη τριχοφυΐα ήταν  ακριβώς η μόνη και η μεγαλύτερη συνέπεια της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε όταν αποφάσισε από άνδρας να το γυρίσει σε γυναίκα. Αυτός δληαδή έγινε από άνδρας, γυναίκα και αντί να του αφαιρεθούν οι τρίχες, έβγαλε κιόλας!!!  

Η Conchita εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες στο talent show Die Grosse Chance και όπως φαίνεται, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Τόσο η κριτική επιτροπή, όσο και το κοινό του αντίστοιχου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» έμεινε με το στόμα ανοικτό, όταν άκουσε την /τον wannabe εκπρόσωπο της Αυστρίας να ερμηνεύει το soundtrack του Τιτανικού my heart will go on.

Η Conchita βρίσκεται στην λίστα των συνολικά εννέα υποψηφίων που θα διαγωνισθούν στην διαδικασία της επιλογής του Αυστριακού τραγουδιού, τουτ’ έστιν στον Αυστριακό τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2012. Αν και δεν είναι ακόμη εντελώς και 100% σίγουρο, οι πιθανότητες να πάρει τελικά το εισιτήριο για το Αζερμπαϊτζάν είναι πάρα πολλές, αφού εκτός από την εμφάνιση, διαθέτει και φωνή.










Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=46267:eurovision-2012-----binteo&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz1hw8FSwgM
Seleo.gr News

Δεν υπάρχουν σχόλια: