Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Πέθανε ο 50χρονος που συνελήφθη για παιδεραστία

Την τελευταία του πνοή άφησε το πρωί ο 50χρονος καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής στίβου, που φέρεται να ασέλγησε σε δυο 14χρονα κορίτσια και συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης από τις αστυνομικές του Ρεθύμνου.

Ωστόσο, ο 50χρονος λίγο μετά τη σύλληψη του και κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του -παρουσία και του Εισαγγελέα- βρήκε ένα μαχαίρι με το οποίο αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και.... στο λαιμό.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι, αν και το τραύμα στο λαιμό δεν ήταν σοβαρό, είχαν πληγεί δύο αγγεία στην κοιλιακή χώρα και τον εισήγαγαν άμεσα στο χειρουργείο, όπου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υποβαλλόταν σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση.

Ο 50χρονος όμως δεν τα κατάφερε και τις πρώτες πρωινές ώρες άφησε την τελευταία του πνοή.

Την ώρα που το Ρέθυμνο προσπαθούσε να συνέλθει από την αποκάλυψη της δράσης του 47χρονου προπονητή μπάσκετ, Νίκου Σειραγάκη, η νέα υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων από καθηγητή έσκασε σαν βόμβα στην πόλη.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο διάστημα στην πόλη κυκλοφορούσαν διάφορες φήμες ότι επίκειται νέα σύλληψη για ασέλγεια, γεγονός που η αστυνομία, όπως ήταν φυσικό, δεν επιβεβαίωνε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: