Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

Είναι Έλληνας ο γηραιότερος χρήστης του Facebook!

Ο Λεωνίδας Πανουτσόπουλος δεν είναι ένας συνηθισμένος παππούς! Είναι παππούς γκατζετάκιας και αποτελεί το γηραιότερο χρήστη στου Facebook, αφού όχι μόνο διατηρεί προφίλ στην εν λόγω ιστοσελίδα, αλλά το χειρίζεται κιόλας!
Δηλώνει «widowed» δηλαδή.... «χήρος», μετρά 990 φίλους και λατρεύει την τεχνολογία!

Τι δηλώνει ο ίδιος στα info του; «Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908? Γιατί? Η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media?" αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908? Γιατί? Η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media?»
Στη συνέχεια βέβαια, ξεκαθαρίζει: «όπως θα καταλάβετε, είναι λίγο αδύνατο να γράφω εγώ ή να χειρίζομαι αυτό το σύστημα. Για το λόγο αυτό, τα δισέγγονα μου, θα με ενημερώνουν και μέσω αυτών θα μπορώ να συμμετέχω».

Και δεν είναι μόνο αυτό. Ο αξιαγάπητος παππούς με καταγωγή από το Σοπωτό Καλαβρύτων διαθέτει Gmail, κινητό τηλέφωνο, και γνωρίζει να εφαρμόζει πλήρως σχεδόν όλες τις λειτουργίες του Facebook, όπως ανέβασμα φωτογραφιών, likes αλλά και πρόσκληση ή αποδοχή φίλων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: