Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση Παπαδημου είναι "τραβεστί"


Ποιός έκανε την παραπάνω δήλωση; 



Μα ποιός άλλος ; Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Επίθεση με σκληρές εκφράσεις στην κυβέρνηση Παπαδήμου εξαπέλυσε και σήμερα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά την επιστολή στην οποία αποκαλούσε την παρούσα κυβέρνηση  «παιδική χαρά», ενώ καλούσε τον Αντώνη Σαμαρά να μην υπογράψει τη λήψη νέων μέτρων κατά του λαού.

Ο Π. Ψωμιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη, έκανε λόγο για "κυβέρνηση-τραβεστί". Είπε ακόμη ότι «δεν πάει άλλο. Οδηγούμαστε στην καταστροφή. Κάποιοι θέλουν να εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό». Στηρίζει, όπως είπε τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά δεν θα «φιμωθεί» κιόλας.

«Με αυτές τις πολιτικές, δεν βλέπω αυτοδύναμη τη ΝΔ», είπε χαρακτηριστικά ο κ Ψωμιάδης και κάλεσε τον  πρόεδρο του κόμματος να μην προχωρήσει συναινώντας σε νέα μέτρα, αλλά να πει στον ελληνικό λαό, τι θα κάνει για σοβαρά ζητήματα, όπως το χαράτσι στα ακίνητα, μέσω της ΔΕΗ.

«Εάν πρόκειται κάθε αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής να την  χρεώνεται ο πολίτης χωρίς κανένα κόστος για τους εκάστοτε κυβερνώντες, τότε τι νόημα έχει άραγε η συνέχιση της ύπαρξης της κυβέρνησης Παπαδήμου»,  είχε αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Ψωμιάδης.

Για να προσθέσει ότι «πρόκειται για κυβέρνηση ειδικού σκοπού και συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας και όχι για Δούρειο Ίππο κατάλυσης του Συντάγματος και της Δημοκρατίας».

Για τον Γ. Καρατζαφέρη, είπε ότι συμφωνεί σε πολλά θέματα, αλλά μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, περισσότερα είναι αυτά, στα οποία διαφωνεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: