Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Βασάνισαν και έσφαξαν γιατρό μέσα στο ιατρείο του!

Τελευταία συγκλονιστική περίπτωση αυτή ενός γιατρού από την Θεσσαλονίκη τον οποίο ληστές βασάνισαν και έσφαξαν μέσα στο ίδιο του το ιατρείο.
Δράστες ή δράστης εισέβαλαν την Δευτέρα σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου το οποίο ο γιατρός το χρησιμοποιούσε ως ιατρείο, έδεσαν τον γιατρό χειροπόδαρα στην καρέκλα του γραφείου του και τον βασάνισαν. Τον έδειραν, τον μαχαίρωσαν, έβαλαν φωτιά στο διαμέρισμα και έγιναν καπνός.

Στο σημείο της πυρκαγιάς έσπευσαν...


5 οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 άνδρες και έσβησαν την πυρκαγιά, η οποία δεν πρόλαβε να καταστρέψει το διαμέρισμα κι έτσι οι πυροσβέστες βρήκαν το πτώμα του γιατρού να μη φέρει εγκαύματα.


Αδιευκρίνιστα παρέμεναν μέχρι αργά το βράδυ τα αίτια θανάτου του γιατρού, καθώς οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ασφυξία από αναθυμιάσεις, ενώ στη συνέχεια εντοπίστηκαν και τραύματα στο σώμα του.


Πιθανολογείται πάντως πως οι δράστες ή ο δράστης ήθελαν να αρπάξουν ποσότητες μεθαδόνης καθώς ο γιατρός είχε άδεια να χορηγεί μεθαδόνη σε χρήστες ναρκωτικών.

Ανησυχία και τρόμο στους Έλληνες πολίτες προκαλούν τα ολοένα και αυξανόμενα περιστατικά αλόγιστης βίας που χρησιμοποιούν θρασύτατοι ληστές εισβάλλοντας και λεηλατώντας σπίτια.

star.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: