Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Πάγκαλος: Θα γράψω βιβλίο για το ποιοι τα φάγανε και πώς

Στην περιβόητη φράση "μαζί τα φάγαμε" επανήλθε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα γράψει και βιβλίο, για το ποιοι τα φάγανε και πώς!

«Δεν είναι αυτονόητο ότι θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές» διευκρίνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μιλώντας στην ..."Πρώτη Γραμμή" του Σκάι, ενώ δήλωσε ταυτόχρονα ευτυχής που συμμετέχει στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο κ Πάγκαλος αναφέρθηκε και σε δηλώσεις που έκανε σε γαλλικά ΜΜΕ, με αφορμή τους Αγανακτισμένους. Όπως είπε, χαρακτήρισε φασίστες, κομμουνιστές ή ηλιθίους όσους επιθυμούν την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή.

Τάχθηκε, επίσης, υπέρ της άποψης να παράγεται πλούτος και να διανέμεται δίκαια, αλλά όπως είπε «όταν παράγουμε χρέη, διανέμονται χρέη και διανέμονται πάντα άδικα».

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι πρέπει να διαμορφώσει την πολιτική του φυσιογνωμία. Όσο για τον Γιώργο Παπανδρέου, σημείωσε ότι τη θητεία του σημάδεψαν σημαντικές πράξεις, αποτελέσματα και μεταρρυθμίσεις.

Υπογράμμισε ότι και μόνο το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός κατάφερε η Ελλάδα να δανείζεται με επιτόκιο κοντά στο 5%, ήταν από μόνο του τεράστια επιτυχία, ενώ μεα αφορμή το θέμα της διαδοχής είπε χαρακτηριστικά ότι "δεν αισθάνεται έτοιμος να λιθοβολήσει τον Γιώργο Παπανδρέου".

Επίσης, ζήτησε να δημοσιεύεται στο διαδίκτυο το πόθεν έσχες των ανώτατων κρατικών λειτουργών και όσων έχουν εξουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: