Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Πήγαν να τον ληστέψουν αλλά τους έκανε ..."μαύρους" στο ξύλο αφού ήξερε τζούντο

Θεσσαλονίκη: Πήγαν να τον ληστέψουν αλλά γνώριζε τζούντο
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όταν δύο αλλοδαποί αποπειράθηκαν να ληστέψουν έναν 20χρονο ο οποίος...για κακή τους τύχη γνώριζε τζούντο.
Ήταν λίγο μετά τις 19:00 όταν ο 20χρονος κατευθυνόταν προς το σπίτι του στην περιοχή του Βαρδάρη. Στα αυτιά του είχε ακουστικά και... απολάμβανε χαλαρωτική μουσική επιστρέφοντας από τη σχολή. Ξαφνικά τον πλησιάζουν δύο άτομα μετρίου αναστήματος και του αποκόπτουν το δρόμο.

«Το κινητό σου και τα λεφτά σου» του λέει ο πρώτος.

«Ποιος είσαι εσύ και θα σου δώσω το κινητό μου;» απάντησε ο 20χρονος.«Κοίτα! Όχι πολλά πολλά» ήταν η απάντηση του ληστή ο οποίος πριν καλά καλά προλάβει να τελειώσει την φράση του δέχτηκε μια δυνατή γροθιά στο πρόσωπο.Τότε ο δεύτερος δράστης επιχειρεί να επιτεθεί. Καταφέρνει ένα χτύπημα στα πλευρά του νεαρού. Αυτό ήταν αρκετό. Ο 20χρονος είχε πλέον εξοργιστεί.

Πιάνει το δεύτερο δράστη και αρχίζει να τον χτυπά με γροθιές στο σώμα και το κεφάλι. Συγχρόνως δίνει μαθήματα τζούντο στο σωριασμένο κακοποιό κρατώντας τον ακινητοποιημένο στο έδαφος.

Το θύμα της επίθεσης γνώριζε πολύ καλά τις τεχνικές του τζούντο και έδωσε τόσο ξύλο στους «θύτες» που χρειάστηκε να τους περιμαζέψει ασθενοφόρο.

Read more: http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: