Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Θα πληρώσει τις κοπέλες ο Σίλβιο;

Οι φωτογραφίες από τα «καυτά» πάρτυ του Καβαλιέρε

Το δικαστήριο του Μιλάνου αποφάσισε σήμερα ότι οι 32 κοπέλες που πήραν μέρος στα γνωστά "πάρτι" του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα πρέπει να θεωρηθούν θύματα και όχι απλοί μάρτυρες.

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι δικαστές της ιταλικής συμπρωτεύουσας, με τον τρόπο αυτό, προσαρμόζονται στις...
πιο πρόσφατες αποφάσεις, που ελήφθησαν και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, σύμφωνα με τις οποίες "η υπεράσπιση της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας του ατόμου, υπερισχύει της προστασίας της δημοσίας ηθικής και αιδούς".
Σύμφωνα με την απόφαση, οι κοπέλες μπορούν να υποβάλλουν αγωγές εναντίον του πρώην ιταλού πρωθυπουργού Μπερλουσκόνι.
Στο μεταξύ, οι δικηγόροι των δυο νεαρών γυναικών Άμπρα Μπατιλάνα και Κιάρα Ντανέζε, που κατήγγειλαν ότι ένιωσαν να προσβάλλονται από τα όσα συνέβησαν μέσα στην βίλα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού, στο Άρκορε, δήλωσαν ότι "οι πελάτισσές τους δεν υιοθέτησαν την στάση αυτή, προσβλέποντας σε χρηματική αποζημίωση, αλλά αποκλειστικά και μόνο για να προστατέψουν την τιμή τους".
Η συγκεκριμένη δίκη - στην οποία κατηγορούνται για προαγωγή στην πορνεία οι Λέλε Μόρα (ατζέντης ηθοποιών και μοντέλων), Εμίλιο Φέντε (δημοσιογράφος, στενός φίλος του Μπερλουσκόνι) και Νικόλ Μινέτι (περιφερειακή σύμβουλος) - πρόκειται να ξαναρχίσει την 20ή Ιανουαρίου και οι δικάσιμοι θα πρέπει να λαμβάνουν χώρα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, κάθε Παρασκευή.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=63560075

Δεν υπάρχουν σχόλια: