Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Κίνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ (;) : Δελτίο τύπου


                                                           17-11-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Συνάντηση υψηλού επιπέδου πραγματοποιήθηκε σήμερα 17-11-2011 μεταξύ του υπεύθυνου τύπου της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής κ.Γεωργίου Λαμπράκη ως εκπροσώπου και του γραμματέα της Ν.Ε. κ. Γεωργίου Παπαδόπουλου και του προϊσταμένου της Πολεοδομίας Πολυγύρου κ.Ματθαίου Τοτικίδη.
  Κατά την συνάντηση εξετάσθηκε ενδελεχώς η περίπτωση αυθαιρέτου 30 τετραγωνικών μέτρων και αποφασίσθηκαν οι περαιτέρω ενέργειες. Κρίθηκε επίσης ως απόλυτα επιτυχές το μέτρο της προώθησης των ανωνύμων καταγγελιών της Ν.Ε. μέσω του γραφείου Δημάρχου. Εξηγήθηκε ότι το ενδιαφέρον της Ν.Ε. προκύπτει από την αγωνία της να μην τρωθεί το κύρος της παράταξης από την αυθαίρετη δόμηση αφού εκτιμάται ως απείρως μεγαλύτερης βαρύτητας από την τελεσίδικη καταδίκη του εκπροσώπου τύπου για μεγάλη απάτη.

            Κατά την συνάντηση δεν συζητήθηκε το ζήτημα των δεκάδων αυθαίρετων κατοικιών του οικισμού Παναγιωτίδη στα Κακούδια Ιερισσού, που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον γραμματέα της Ν.Ε., ούτε το ζήτημα του αυθαίρετου ξενοδοχείου των 14 χιλιάδων τετρ.μέτρων στην ίδια περιοχή γιατί όπως είναι φυσικό δεν είναι της αρμοδιότητας του κ.Τοτικίδη. Δεν συζητήθηκε επίσης το ζήτημα της “διάσωσης” της οικοδομικής άδειας των 80.000 τετρ.μέτρων του Πόρτο Καρράς αφού είχε αντιμετωπισθεί επιτυχώς σε προηγούμενη συνάντηση.
            Τέλος συμφωνήθηκε η συνέχιση της στενής συνεργασίας ανάμεσα στους κυρίους Παπαδόπουλο, Λαμπράκη, Τοτικίδη και Δημάρχου για την πάταξη της ... διαφθοράς, την ... εξυγίανση του κρατικού μηχανισμού και την ... αναμόρφωση της Ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: